To Queen.gr σας ντύνει με τα καλά σας για το χειμωνιάτικο γάμο

To Queen.gr σας ντύνει με τα καλά σας για το χειμωνιάτικο γάμο

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Καλησπέρα σε όλες!!! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Είμαι καλεσμένη σε γάμο φίλων στις 15 Δεκεμβρίου και δεν έχω ιδέα τι να βάλω. Είμαι 27 χρονών, 1.60, 50 κιλά και σχετικά μικροκαμωμένη. Επίσης το budget μου είναι μέτριο. Περιμένω ιδέες!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κλειώ

Η άποψη του Queen.gr
Γεια σου Κλειώ! Σε ευχαριστούμε για το γράμμα σου, οι γάμοι είναι πράγματι μία περίσταση που δυσκολεύει στην επιλογή ρούχου. Ειδικά το χειμώνα, το κρύο και οι αποχρώσεις είναι πιο δεσμευτικές και εμείς θέλουμε να είσαι η πιο ωραία και τίποτα λιγότερο.

Σου δείχνουμε ενδεικτικά τρία ρούχα που θα μπορούσες να διαλέξεις λόγω του λεπτού σου σωματότυπου και να τα αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο. Το ασημένιο μπροκάρ φόρεμα με το σκίσιμο στην κοιλιά είναι αισθησιακό αλλά preppy, κομψό, μοδάτο και αποκαλυπτικό όσο πρέπει. Το ίδιο ισχύει και για το burgundy φόρεμα με τα κοψίματα και το βαθύ ντεκολτέ που είναι λίγο πιο μακρύ για να φορέσεις τα πιο ψηλοτάκουνα γοβάκια σου.

Τέλος, το μαύρο skater dress με τη διαφάνεια είναι σέξι, ναζιάρικο και χαριτωμένο και ταιριάζει τέλεια με το χειμερινό γάμο, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις και με την κάπα με τα κρόσσια.

Καλή επιτυχία και σου ευχόμαστε και στα δικά σου!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr σας συνδυάζει την κυπαρισσί φούστα
To Queen.gr σας συνδυάζει το μπλε φόρεμα για το γάμο

Το Queen.gr σας συνδυάζει το μαύρο cocktail με τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα

To Queen.gr σας βοηθάει να διαλέξετε το ιδανικό καλσόν