Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά κοσμήματα για το φετινό ρεβεγιόν

Το Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά κοσμήματα για το φετινό ρεβεγιόν

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου Queen.gr, τι κάνεις, πώς είσαι; Σε ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες συμβουλές σου και περιμένουμε και νέες. Μήπως θα μπορούσες να μας προτείνεις μερικά κοσμήματα για τις φετινές γιορτές;
Thanks, Εύη.

H άποψη του Queen.gr

Εύη Χρόνια πολλά και καλές γιορτές. Σε ευχαριστούμε πολύ για τα γλυκά σου λόγια, ετοιμάσαμε και σου παρουσιάζουμε μερικά κοσμήματα που ανταποκρίνονται στις φετινές τάσεις και το ύφος των γιορτών. Δώσε προσοχή:

Τα κολάρα είναι αρκετά επιβλητικά, πόσο μάλλον αυτό το φτερωτό. Εμάς μας αρέσει και το προτείνουμε σε μονόχρωμα ρούχα που θέλουν το κατιτίς τους.

Εάν θέλεις ένα κόσμημα που να συνδυάζει δέρμα με όγκο και να κάνει και το fashion statement, αυτό από τη συλλογή Les Serpents της Your Beloved είναι εκείνο που ψάχνεις.

Η Marilyn Monroe τραγουδούσε, "diamonds are a girls best friend" κι εμείς συμφωνούμε μαζί της. Διάλεξε αστραφτερά διαμαντένια bijoux από το asos.com και ζάλισέ τους όλους.

Το vintage πεθαίνει τελευταίο και ειδικά όταν πρόκειται για τις κλασικές χρυσές αλυσίδες. Είτε σε κολιέ, είτε πάλι σε βραχιόλι, διάλεξέ τες και δε θα χάσεις.

Εάν θέλεις κάτι πιο χριστουγεννιάτικο και μάλιστα με μήνυμα, αυτό το charm μπορεί να γίνει δικό σου με τον πιο απλό τρόπο.

Καλή σου επιτυχία!
Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr απαντάει στο αιώνιο ερώτημα: παγέτα ή δαντέλα φέτος τα Χριστούγεννα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο φόρεμα

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα