To Queen.gr σας διαλέγει τα ρούχα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

To Queen.gr σας διαλέγει τα ρούχα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Βγάζουμε τη μεζούρα και σας δίνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Καλό μου Queen.gr χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Βοήθησέ με λίγο με τα ρούχα για απόψε γιατί δεν το έχω καθόλου. Διαφάνεια ή σοβαρή, ντεκολτέ ή πλάτη έξω; η μόδα τι λέει για φέτος; Πες μου εσύ τη γνώμη σου κι αν δεν προλάβω να αγοράσω τουλάχιστον να βρω κάτι αντίστοιχο μέσα στη ντουλάπα μου!
Σε ευχαριστώ πολύ, Νέλη

Η άποψη του Queen.gr

Γεια σου Νέλη και χρόνια πολλά. Οι τάσεις της μόδας είναι πολλές, εσύ το μόνο που έχεις είναι να πάρεις μερικές ιδέες και να διαλέξεις από τη γκαρνταρόμπα σου το πιο παραπλήσιο ρούχο.

  • Τα bodycon ρούχα δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Ρούχα κολλητά, εφαρμοστά με print ή χωρίς αναδεικνύουν τις λεπτές σιλουέτες και εξιτάρουν όλους τους υπόλοιπους.
  • Εξώπλατα φορέματα είναι η αδυναμία σας. Από βελούδο και οργάντζα μέχρι πιο απλά υλικά, οποιοδήποτε ρούχο δείχνει πλάτη είναι ωραίο και επίκαιρο.
  • Το ντεκολτέ δεν το πολυπροτιμάμε εκτός κι αν είναι οσκαρικό, αβυσσαλέο και συνδυάζεται σε ένα κατά τα άλλα απλό ρούχο.
  • Το μάξι δε στο προτείνουμε, αλλά το μίνι επιβάλλεται. Εάν πάλι θες κάτι πιο κλασσικό το μίντι ή το μήκος μέχρι το γόνατο είναι μια χαρά.
  • Τόλμησε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο της φωτιάς, το πράσινο του σμαραγδιού και το cobalt bleu. Δε χρειάζεται να ντυθείς για άλλη μια χρονιά στα μαύρα!


Καλή σου επιτυχία!

Στείλτε την δική σας απορία εδώ

Διαβάστε επίσης:

To Queen.gr απαντάει στο αιώνιο ερώτημα: παγέτα ή δαντέλα φέτος τα Χριστούγεννα

To Queen.gr σας βρίσκει το ιδανικό πρωτοχρονιάτικο φόρεμα

Το Queen.gr σας συνδυάζει τα ιδανικά παπούτσια για τη μάξι πλισέ φούστα

To Queen.gr σας μαθαίνει πώς να φορέσετε το εφαρμοστό bodycon φόρεμα

To Queen.gr σας βρίσκει τα ιδανικά μποτάκια για τα πετρόλ ρούχα