Προτείνουμε στην αναγνώστριά μας κομψά outfits για την ορκωμοσία της!

Προτείνουμε στην αναγνώστριά μας κομψά outfits για την ορκωμοσία της!

Βγάζουμε τη μεζούρα και δίνουμε χρήσιμες συμβουλές

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σου queen,

Έχω την ορκωμοσία μου 8 Δεκεμβρίου το μεσημέρι και δε ξέρω τι να βάλω. Είμαι 1.78 και 56 κιλά. Σκέφτομαι φόρεμα αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Τι θα μου πρότεινες; Σε ευχαριστώ πολύ.
Ρ.Α

Η απάντηση του Queen.gr

Aγαπητή μας φίλη,
Καταρχήν να σε ευχαριστήσουμε για το γράμμα σου και μετέπειτα να σου πούμε ένα μεγάλο μπράβο για την αποφοίτησή σου. Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία. Στην ορκωμοσία σου, λοιπόν, έχε στο νου σου ότι η εμφάνισή σου δεν πρέπει να είναι προκλητική. Θα πρέπει να επιλέξεις κάτι άνετο και ταυτόχρονα κομψό. Τα μίνι φορέματα και φούστες, επίλεξέ τα για άλλες περιστάσεις. Τα midi και maxi φορέματα είναι καλές επιλογές, μιας και με ένα φόρεμα έχεις ξεμπερδέψει. Μπορείς να επιλέξεις ένα φόρεμα με ρομαντική πινελιά όπως αυτό το H&M ή ένα φόρεμα με όγκο όπως αυτό. Αν πάλι δε θες φόρεμα, μπορείς να συνδυάσεις μια μαύρη maxi φούστα όπως αυτή και να την συνδυάσεις με ένα καλό t-shirt ή πουκάμισο. Στη θέση της maxi φούστας, μπορείς να βάλεις ένα δερμάτινο παντελόνι και να το συνδυάσεις με κομψά ankle boots. Αν το δερμάτινο παντελόνι σου φαντάζει τολμηρή επιλογή, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα παντελόνι σε αυτή τη γραμμή, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις πανεύκολα με όλα. Τέλος, μια super stylish επιλογή είναι αυτή του jumpsuit. Εντοπίσαμε αυτό το ασπρόμαυρο, το οποίο είναι άνετο και ταυτόχρονα πολύ classy.

Στην παραπάνω gallery συγκεντρώσαμε φορέματα, φούστες, jumpsuits και παντελόνια από το online shop του Asos. Ρίξε μια ματιά και εντόπισε αυτό που ταιριάζει στο στυλ σου! Να είσαι καλά και σε ό,τι άλλο χρειαστείς εμείς είμαστε εδώ για εσένα.

Στέλνετε τις δικές σας στιλιστικές απορίες εδώ!

Διαβάστε ακόμα

Έχω βάφτιση και θέλω να φορέσω maxi φούστα με biker boots. Πώς να τα συνδυάσω;

Γίνομαι νονά και αγόρασα ένα ροζ φόρεμα. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω; Προτείνετέ μου μερικές πλεξούδες-ψαροκόκαλο