Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Η πριγκίπισσα και ο playboy

Γωγώ Φούντα
Γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Η πριγκίπισσα και ο playboy

Όταν η Caroline αγάπησε έναν 38χρονο playboy...

Είναι με διαφορά το πιο kinky και ενδιαφέρον βασίλειο του κόσμου. Ο λόγος φυσικά για το μικροσκοπικό πριγκιπάτο του Μονακό. Το πρώτο βήμα το έκανε δεκαετίες πριν ο πρίγκιπας Renie ο οποίος κόντρα σε όλη τη βασιλική οικογένεια, παντρεύτηκε την εκθαμβωτική star του Hollywood Grace Kelly.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα τρία τους παιδιά δε θα μπορούσαν να στερηθούν γοητείας αλλά κυρίως τρέλας και ιδιάζοντος χαρακτήρα, γνωρίσματα που έκαναν, και κάνουν, τους paparazzi να μην τους αφήνουν σε ησυχία. H πρωτότοκη και εξαιρετικής ομορφιάς κόρη του βασιλικού ζεύγους Caroline λοιπόν, φρόντισε από νωρίς να δείξει τις άγριες διαθέσεις της και το φλογερό της χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στο Παρίσι, και μόλις στα 21 της χρόνια, γνωρίζει τον Γάλλο playboy Phillipe Junot και φυσικά τον ερωτεύεται. Το παλάτι και κυρίως ο αυστηρός μονάρχης Renie δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον 38χρονο τυχοδιώκτη για τον οποίο πίστευε ότι απλώς είχε βάλει στο μάτι την περιουσία και τη θέση της κόρης του. Mάλιστα, όταν το 1976 ο Junot ακολούθησε την Caroline στο ταξίδι της στις ΗΠΑ, oι σωματοφύλακες της πριγκίπισσας είχαν δεχτεί εντολή, από ποιον άραγε, να είναι ιδιαιτέρως βίαιοι με τον...αγαπημένο της!

Σε πείσμα φυσικά όλων αυτών, η πριγκίπισσα ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να παντρευτεί το Γάλλο σύντροφό της σκορπίζοντας τον πανικό στο παλάτι ενώ το βασιλικό ζεύγος έδωσε με βαριά καρδιά τη συγκατάθεσή του αρκετούς μήνες μετά.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου 1978 με την Caroline κυριολεκτικά να λάμπει μέσα στο υπέροχο Dior νυφικό της. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 65 ανάμεσά τους θρυλικά ονόματα της εποχής όπως οι Ava Gardner, Cary Grant και Frank Sinatra.

Παρά το glamour της τελετής και την αναστάτωση που προκάλεσε σε ένα ολόκληρο πριγκιπάτο το σχεδόν εφηβικό ρομάντζο της νεαρής πριγκίπισσας, ο γάμος κράτησε μόλις δύο χρόνια, με τους δύο συζύγους να παίρνουν διαζύγιο το 1980. Από κει και πέρα, η Caroline συνέχισε τους γάμους και ο Junot να κατακτά, όπως έκανε πάντα άλλωστε, γυναικείες καρδιές.

Διαβάστε επίσης:

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Mick Jagger και Bianca Pérez-Mora Macias

Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: John Travolta & Kelly Preston

Οι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Jackie Kennedy- Αριστοτέλης Ωνάσης