Ο άγνωστος γάμος της Jennifer Lopez

Ο άγνωστος γάμος της Jennifer Lopez

Όταν η Λατίνα σταρ παντρεύτηκε τον Κουβανό σερβιτόρο

Μπορεί πριν από ένα χρόνο περίπου να πήρε το διαζύγιό της από τον -πατέρα των παιδιών της- Marc Anthony και έκτοτε να διατηρεί σχέση με τον –κατά πολύ νεότερό της- Casper Smart, αλλά αυτό που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι η Jennifer Lopez έχει, στο ενεργητικό της, δύο ακόμα γάμους. Ο πρώτος, όταν η καριέρα της είχε μόλις αρχίσει να απογειώνεται, με την ερμηνεία της στην ταινία Selena.

Στις 22 Φεβρουαρίου του 1997, η Jennifer Lopez παντρεύτηκε τον Ojani Noa. Η -άγνωστη τότε- Λατίνα ηθοποιός γνώρισε τον Noa σε εστιατόριο του Μαϊάμι, όπου αυτός εργαζόταν σαν σερβιτόρος, παράλληλα με την προσπάθειά του να κάνει καριέρα στην υποκριτική ή το modeling. Η Lopez είχε μόλις τελειώσει τα γυρίσματα της ταινίας Selena, που απογείωσε την καριέρα της, και γύριζε το Blood and Wine. Ο γάμος κράτησε μόλις 10 μήνες αλλά οι δύο τους έμειναν καλοί φίλοι και μετά το τέλος του- μάλιστα, το 2002 η ηθοποιός και τραγουδίστρια προσέλαβε τον Noa ως μάνατζερ του εστιατορίου της στην Pasadena της Καλιφόρνια.

Όλα πήγαιναν καλά μέχρι την στιγμή που, για άγνωστους λόγους, η σέξι performer αποφάσισε να απολύσει τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος έσπευσε να αντεπιτεθεί απειλώντας την να βγάλει στη δημοσιότητα ένα βιβλίο, αλλά και ένα βίντεο με λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή. Φυσικά η Lopez δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού οι δικηγόροι της κινήθηκαν γρήγορα και κέρδισαν δικαστική απόφαση η οποία ορίζει ότι, σε περίπτωση δημοσιοποίησης οποιασδήποτε πληροφορίας που αφορά την σχέση των δύο πρώην συζύγων, ο Noa θα έπρεπε να πληρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια. Πάντως, όσο περίεργη τροπή κι αν είχε, τελικά, η σχέση τους, οι δύο τους στις παλιές φωτογραφίες δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion Police: Εμφάνιση-απογοήτευση από την Jennifer Lopez !
Jennifer Lopez: Zήτησε να απολυθεί καμαριέρα για ένα αυτόγραφο;
Τι συζήτησαν η Jennifer Lopez με τον Karl Lagerfeld σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή;