Αναδρομή στο παρελθόν: Ο ονειρεμένος γάμος της Παπουτσάκη στη Δονούσα

Αναδρομή στο παρελθόν: Ο ονειρεμένος γάμος της Παπουτσάκη στη Δονούσα

Ένας γάμος με θέμα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα

Ο έρωτας της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Παναγιώτη Πιλαφά, το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν κεραυνοβόλος. Μετά από λίγους μήνες σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. «Γκλαμπουριές» δε χώραγαν στο γάμο τους. Ήθελαν να είναι όσο πιο απλός και λιτός γινόταν.

Φίλοι και συγγενείς ταξίδεψαν μέχρι τη Δονούσα για να χαρούν με τη χαρά τους. Στις 28 Αυγούστου, στο εκκλησάκι της Παναγίας, το οποίο βρίσκεται σε ένα λόφο, 200 περίπου μέτρα, μακριά από το χωριό Σταυρός, τελέσθηκε το μυστήριο. Η Κατερίνα ήταν πιο λαμπερή, όμορφη και χαρούμενη όσο ποτέ. Φόρεσε ένα απλό λευκό φόρεμα, τα χρυσά της σανδάλια και με ένα απλό, ατημέλητο, αλλά κομψό χτένισμα, πήγε συνοδεία του πατέρα της στην εκκλησία. Ο γαμπρός αρνήθηκε να βάλει γραβάτα και φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ένα γκρι παντελόνι. Το εκπληκτικό χτένισμα της νύφης επιμελήθηκε ο καλός της φίλος Δημήτρης Γιαννέτος. Το headband, έδωσε μια boho-hippie νότα στο όλο ρομαντικό look.


Μετά το μυστήριο, όλοι οι αγαπημένοι τους φίλοι και συγγενείς μαζεύτηκαν και το γιόρτασαν μέχρι πρωίας. Ντυμένοι casual, με πολύ χορό και διάθεση, γλέντησαν με την καρδιά τους τη νέα αρχή του γλυκού ζευγαριού!

Διαβάστε ακόμα:

Orlando Bloom - Miranda Kerr: Ένας γάμος σκέτο μυστήριο!

Kurt Cobain - Courtney Love: Ο πιο rock-punk, ανατρεπτικός γάμος που έχετε δει

Όσα έγιναν στον λαμπερό γάμο του Μιχάλη Μουρούτσου με την Αναστασία Περράκη