Ο γάμος express της Βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας

Ο γάμος express της Βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας

Ο πρίγκιπας Αμπντουλάχ ενέδωσε στην ομορφιά της μόλις μέσα σε δυο μήνες

Ο μεγαλύτερος γιος του Βασιλιά Χουσείν της Ιορδανίας, πρίγκιπας Αμπντουλάχ τον Ιανουάριο το 1993 σε ένα πάρτι γνωρίζει την Ράνια αλ Γιασίν, κόρη γιατρού από την Παλαιστίνη, όπου εργαζόταν στη διοίκηση επιχειρήσεων σε μεγάλες εταιρείας όπως η Apple, στο Αμάν. Δυο μήνες από την πρώτη τους συνάντηση φαίνεται πως ήταν αρκετοί για να αρραβωνιαστούν και τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου να παντρευτούν.

Ο γάμος τους αποτέλεσε το μεγαλύτερο γεγονός της Ιορδανίας. Η 22χρονη Ράνια επέλεξε το νυφικό της να το σχεδιάσει ο Bruce Oldfield. Ο σχεδιαστής αντλώντας έμπνευση από τη Συρία έκανε ένα νυφικό με χρυσές λεπτομέρειες με κοντά μανίκια, γιακά, φαρδιά ζώνη που θύμιζε εν μέρη κοστούμι ενώ από κάτω άνοιγε η φαρδιά φούστα και η μακριά ουρά του νυφικού.

Η πριγκίπισσα Ράνια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με πέπλο ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πάνω. Η χαρά της ήταν μεγάλη όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ενώ από το γάμο τους απέκτησαν και τέσσερα παιδιά. Η Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανία είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο για την φιλανθρωπική της δραστηριότητα αλλά και το στυλ της.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Andrew και Sarah Ferguson: Ο άλλος βασιλικός γάμος των 80's που συζητήθηκε

Ο γάμος του αιώνα! Όταν ο πρίγκιπας Φελίπε παντρεύτηκε την δημοσιογράφο Λετίθια Ορτέζ