Δίαιτα και νυφικό πάνε μαζί;

Δίαιτα και νυφικό πάνε μαζί;

Είναι τελικά σωστή η επιλογή της δίαιτας λίγο πριν το γάμο;

Έχει γίνει πια νόμος. Οι νυφούλες, με το που λένε το μεγάλο ναι, στον καλό της καρδιάς τους, το δεύτερο πράγμα που κάνουν, αφού το ανακοινώσουν πρώτα παντού, είναι να αρχίζουν δίαιτα.


Το να ακολουθήσει μια σωστή διατροφή και να γυμνάζεται τακτικά μια νύφη το θεωρούμε σωστό... αρκεί να μην το παρακάνει όσο πλησιάζει η ημέρα του μυστηρίου. Πείτε όχι στις εξαντλητικές δίαιτες μία και δύο εβδομάδες πριν από το μυστήριο, αν δε θέλετε να τρέχετε τελευταία στιγμή πανικόβλητες.


Το νυφικό σας έχει ραφτεί πάνω σας. Αν χάσετε απότομα πολλούς πόντους και κιλά, είναι απολύτως λογικό μετά να μη σας εφαρμόζει άψογα. Αυτό τι σημαίνει; Πάμε πάλι από την αρχή, τη διαδικασία. Και να σου το άγχος και το τρέξιμο για το νυφικό, το οποίο θα ήταν super αν είχατε διατηρήσει το βάρος που είχατε όταν το ράψανε πάνω σας.
Φυσικά είναι ακόμη πιο απαγορευτικό να πάρετε κιλά, αφού θα είναι αδύνατο να... μεγαλώσει το νυφικό ξαφνικά! Επομένως, κάνετε διατροφή και γυμναστική όσο περισσότερο μπορείτε τους μήνες που έχετε στη διάθεσή σας.

Όσο πλησιάζει το μυστήριο, προσπαθήστε να μην έχετε σκαμπανεβάσματα στη... ζυγαριά σας. Με το καλό!

Διαβάστε ακόμα

Wedjinni: Οργανώστε το γάμο σας με λιγότερα από 15€!

Πριν κλείσετε ημερομηνία γάμου, κάντε την έρευνά σας