Πριν κλείσετε ημερομηνία γάμου, κάντε την έρευνά σας

Γωγώ Φούντα
Πριν κλείσετε ημερομηνία γάμου, κάντε την έρευνά σας

Προσέχετε για να έχετε!

Θυμάστε που όταν ήσασταν μικρές και κανονίζατε το πάρτι γενεθλίων σας φροντίζατε να μην είναι την ίδια μέρα με κάποιο άλλο πάρτι; Αφού λοιπόν κατά την παιδική ηλικία επιδεικνύατε τέτοια ωριμότητα και οργάνωση, φροντίστε να πράξετε αναλόγως και με την ημερομηνία του γάμου σας.

Φανταστείτε λοιπόν να παντρεύεστε την ίδια μέρα με μία φίλη σας ή με κάποιο συγγενή σας. Και φυσικά δεν εννοούμε του άμεσου περιβάλλοντός σας αλλά ούτε και από αυτούς που έχετε δει μόλις μία φορά στη ζωή σας. Και μπορεί εσείς να μην υποχωρήσετε και να κάνετε ανενόχλητες το μυστήριο, φανταστείτε όμως τους κοινούς καλεσμένους οι οποίοι θα πρέπει να παραβρεθούν και στα δύο μυστήρια...

Αν λοιπόν δε θέλετε οι καλεσμένοι σας να γίνουν Βolt, που είναι και επίκαιρος και να τρέχουν από εκκλησία σε εκκλησία και αν δε θέλετε να μετράτε σημαντικές για εσάς απουσίες, τσεκάρετε πολύ προσεκτικά τις ημερομηνίες έτσι ώστε να μην υπάρξουν ανάλογα προβλήματα.

Εξάλλου, μπορεί το ζευγάρι που παντρεύεται να σας είναι παντελώς αδιάφορο, αλλά σίγουρα κάποιοι από τους κοινούς σας καλεσμένους θα επιθυμούσατε να τιμήσουν εσάς με την παρουσία τους. Στο κάτω κάτω, προκριμένου να έχετε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά σας, δε χάθηκε και ο κόσμος να παντρευτείτε μία βδομάδα αργότερα.

Διαβάστε επίσης:

Είμαι έγκυος και θα γεννήσω πριν το γάμο. Τι γίνεται με το όνομα του παιδιού;

Όλα του γάμου δύσκολα και η νύφη μεθυσμένη!