Εσύ και ο οργασμός σου! 11 προβλήματα κατά την κορύφωση σου που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε

Εσύ και ο οργασμός σου! 11 προβλήματα κατά την κορύφωση σου που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε

Δεν συμβαίνουν μόνο σε σένα

Mετά από μια σχετικά πλούσια ερωτική εμπειρία λογικά θα έχεις έρθει αντιμέτωπη και εσύ με τις παρακάτω αμήχανες και άτυχες στιγμές που εμποδίζουν τον οργασμό σου. Ποιες; Να σου θυμίσουμε...

1. Όταν του λες "μην σταματάς αυτό που κάνεις" και εκείνος αλλάζει εντελώς αυτό που κάνει. Και εσύ μένεις με την απορία "μα, τί ακριβώς του είπα"!

2. Όταν είσαι τόσο κοντά στο να ολοκληρώσεις και για κάποιο απροσδιόριστο λόγο δεν τα κατάφερες! Μα, ήσουν τόσο κοντά!

3. Όταν τελικά φτάνεις στην κορύφωση, αλλά ο οργασμός σου είναι κατώτερος των προσδοκιών σου. Εσύ μένεις με μισή ικανοποίηση που είναι σχεδόν χειρότερο και από το να μην έχεις καθόλου οργασμό.

4. Όταν ξαφνικά έρχεται στο νου σου ένα άλλο πρόσωπο που μπορεί ακόμα και να μην είχες σκεφτεί ποτέ πριν. Η αυτοσυγκέντρωση σου πάντως έφυγε όπως και ο οργασμός.

5. Όταν εκείνος νομίζει ότι κάνει άψογη δουλειά, αλλά είναι τελείως σε λάθος σημείο. Και μετά τι να του πεις; Τον λυπάσαι μετά από τόση προσπάθεια να του ρίξεις το ηθικό!

6. Όταν έπαθες κράμπα στο πόδι και δεν θες να κουνηθείς ούτε να κάνεις φασαρία για να μην χάσετε τη στιγμή.

7. Όταν το dirty talking του είχε τα αντίθετα αποτελέσματα. Ίσως είναι η επιλογή των λέξεων, ίσως το υπερβολικά σοβαρά του ύφος πάντως σε ξενέρωσε.

8. Όταν πιστεύει ότι επειδή ολοκλήρωσε εκείνος το σεξ μπορεί να σταματήσει. Και σταματάει!

9. Όταν εκείνος ενθουσιάζεται με μια περίεργη στάση και την απολαμβάνει απίστευτα, αλλά για σένα αυτή η στάση είναι άβολη και δεν σε διεγείρει με τίποτα.

10. Όταν εκείνος συνεχίζει τις προσπάθειες για τόση πολύ ώρα που παρόλο που δεν θες αναγκάζεσαι να προσποιηθείς μήπως τον φέρεις πιο κοντά στην κορύφωσή του και τελειώσει ο μαραθώνιος.

11. Όταν αναγκάζεσαι να μετακινήσεις το σώμα σου ώστε να έρθεις στο σωστό σημείο χωρίς να καταλάβει εκείνος ότι ήταν σε τελείως λανθασμένη κατεύθυνση.

Διαβάστε ακόμη:

Τί θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;Το μοντέλο Παναγιώτης Καραγιάννης μας το αποκάλυψε...