Τί θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;Το μοντέλο Παναγιώτης Καραγιάννης μας το αποκάλυψε...

Τί θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;Το μοντέλο Παναγιώτης Καραγιάννης μας το αποκάλυψε...

Οι άντρες δεν μιλούν πολύ! Όταν τους ρωτήσεις, όμως, στα λένε όλα!

Λένε πως οι άντρες δεν μοιράζονται την ίδια πολύπλοκη και αναλυτική σκέψη με τις γυναίκες. ΛΑΘΟΣ. Οι άντρες όταν κληθούν να αποφασίσουν για το ποια αξίζει να είναι δίπλα τους μας αναλύουν, μας ζυγίζουν, μας τεστάρουν.... Απλά και μόνο για να βεβαιωθούν ότι δεν θα πέσουν έξω.

Η κολλητή σου πολλές φορές σου είπε για να σε παρηγορήσει μετά από ένα χωρισμό ότι "φταίει το λάθος timing", "δεν ήταν για σένα", "είναι απλώς ανώριμος" και χίλιες ακόμη εξηγήσεις για τον λόγο που σε άφησε.... Αν και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανένα από τα παραπάνω οφείλουμε να σε ενημερώσουμε (αν δεν στο δίδαξε ακόμη η εμπειρία σου) πως πολλές φορές εμείς οι ίδιες οι γυναίκες χωρίς να το συνειδητοποιούμε, ωθούμε τον άντρα που θέλουμε έξω από τη ζωή μας. Και αυτό γιατί δεν τους ακούμε όταν μιλάνε. Ποντάρουμε πως ο κυριότερος σου σύμβουλος για τους άντρες είναι η κολλητή σου. ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ. Τίποτα καλύτερο από το να ρωτήσεις έναν άντρα για το τι θέλει από μια γυναίκα.

Προσπαθώντας λοιπόν να καλύψουμε το αιώνιο ερώτημα γενιών και γενιών για το τι θέλει ένας άντρας ανατρέξαμε σε έναν άντρα.

Ποιος θα μπορούσε να μας βοηθήσει; Ανερχόμενο μοντέλο, αντικείμενο του πόθου γυναικών και ένα όνομα που στο μέλλον θα ακούσεις συχνά.... Ίσως τον έχεις δει στο video clip της Demy, "Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα", σε φωτογραφίσεις στα περιοδικά ενώ πριν λίγο καιρό πρωταγωνίστησε σε editorial μόδας του γαλλικoύ περιοδικού Elegance.

Ο Παναγιώτης Καραγιάννης αν και μόλις 26 ετών μοιράστηκε μαζί μας όσα σκέφτονται οι άντρες για την ιδανική σύντροφο και οι πληροφορίες που μας έδωσε θα σου φανούν πολύ χρήσιμες....

Η δημόσια εικόνα σου
"Προφανώς κοιτάμε την χαμογελαστή, αποκαλυπτικά ντυμένη κοπέλα του club, αλλά οι σκέψεις μας γίνονται πολύ συγκεκριμένες σε αυτές τις περιπτώσεις! Το καλό κορίτσι στο τέλος θα κερδίσει. Το πρότυπο της γυναίκας για σπίτι έχει χωθεί βαθιά στο κεφάλι μας και όσο και αν τα ήθη εκσυγχρονίζονται η εικόνα σου για εμάς παίζει ρόλο. Μην πέφτεις στην παγίδα να γίνεις πιο σέξι, πιο αποκαλυπτική για να τραβήξεις το αντρικό ενδιαφέρον".

Η λίστα με τις απαιτήσεις σου ξαφνικά έγινε ατελείωτη
"Πολλές γυναίκες όσο προχωράει η σχέση γίνονται μη ρεαλιστικές στις προσδοκίες τους από εμάς. Φυσικά το να θες έναν επιτυχημένο άντρα που σε σέβεται και σε αγαπάει δεν είναι πολλά, αλλά όταν οι απαιτήσεις σου ξεπερνούν αυτά που μπορούμε οι ίδιοι να προσφέρουμε εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Η ξαφνική αυτή αλλαγή στα θέλω σου και οι κατηγορίες που μπορούν να συνοδεύονται από σένα στα "όχι" τα δικό μας είναι ικανά να μας φέρουν στο τέλος της σχέσης".

Το βαρετό σεξ
"Στο ίδιο μέρος; Την ίδια ώρα; Με τον ίδιο τρόπο; Όταν νιώσουμε πως το σεξ μετατρέπεται από απόλαυση σε καθήκον είμαστε έτοιμοι να φύγουμε. Δεν είναι το μόνο κριτήριο για την επιτυχημένη σχέση, αλλά ΕΙΝΑΙ κριτήριο. Όλοι οι άντρες θέλουν να νιώθουν ποθητοί".

Μην μας ρίχνεις ποτέ
"Οι άντρες ενοχλούμαστε όταν η σύντροφός μας προσπαθεί συνεχώς να μας μειώσει. Ειδικά αν πρόκειται για κάποιον ανταγωνιστικό ή και εγωιστή τύπο. Μας κατηγορείς ότι χειριστήκαμε λάθος μια κατάσταση, ότι μας έπιασαν κορόιδο και τα συνοδεύεις όλα αυτά με αγενή επίθετα. Νιώθουμε την ανάγκη να έχουμε δίπλα μας κάποια που μας ανεβάζει, θαυμάζει και είναι η ομάδα μας και όχι ο κριτής μας".

Μία λέξη. Απιστία!
"Τελευταίο και μάλλον το πιο σημαντικό. Οι υποψίες και μόνο αρκούν για το τέλος. Η γυναικεία απιστία είναι κάτι που ο αντρικός εγωισμός δεν ανέχεται. Ακόμα κι η προσπάθειά της γυναίκας να μας κάνει να ζηλέψουμε, μιλώντας με άλλους άντρες μπορεί να μας ξενερώσει. Καλύτερα να μην παίζεις με τη φωτιά".

Διαβάστε ακόμη:

Βρήκες τα ευαίσθητα σημεία του! 8 λόγοι που θέλει να κάνει σχέση μαζί σου