Μπες στο παιχνίδι του! Τι να κάνεις όταν τη μία μέρα σε θέλει & την άλλη σε βλέπει ως φίλη

Μπες στο παιχνίδι του! Τι να κάνεις όταν τη μία μέρα σε θέλει & την άλλη σε βλέπει ως φίλη

Aναποφάσιστος ή αδιάφορος;

Είναι στατισικά αδύνατο να μην σου έχει συμβεί! Νέος, ωραίος, με πολλές θαυμάστριες γύρω του, σου έδειξε ενδιαφέρον, αλλά το φλερτ σας δεν προχωρούσε με γρήγορα βήματα! Αντί για τη δράση εκείνος προτιμούσε να σου στέλενιε mixed signals του τύπου... "σε θέλω σαν γυναίκα", "σε θέλω σαν φίλη". Η εμπειρία μας λέει πως αν ο άντρας στέλνει mixed signals σε παίζει. Πιθανότατα δεν είναι σίγουρος τι θέλει να κάνει μαζί σου και για να μην σε χάσει σου δίνει όσα χρειάζεται για να κάτσεις, αλλά όχι και τόσο πολλά για να φαντάζεσαι σχέσεις και λουλούδια. Να τι πρέπει να κάνεις σε έναν player σαν και αυτόν...


Ακολούθησε το παιχνίδι του. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να σταματήσεις το παιχνίδι του και μάλιστα να βγεις κερδισμένη. Το προηγούμενο βράδυ σου έδειξε σημάδια ότι σε βλέπει ερωτικά και την επόμενη μέρα σου μιλάει σαν φίλος; Κανένα πρόβλημα! Μην κάνεις θέμα, απόλαυσε την διαδικασία γιατί ξέρεις ότι κάτι παίζει με αυτόν και περίμενε την ευκαιρία να σε φλερτάρει ξανά.

Βάλε τους κανόνες σου. Μέχρι στιγμής έπαιζες με το δικούς του κανόνες. Ήταν φιλικός, ήσουν φίλη. Τον φλέρταρες μόνο όταν σε φλέρταρε. Μην ακολουθείς τους κανόνες του. Προσπάθησε να πάρεις εσύ τον έλεγχο. Την επόμενη φορά που το "πρόσωπο" προσπαθήσει να σε φλερτάρει, αγνόησέ τον. Με αυτό τον τρόπο του κάνεις σαφές ότι δεν είσαι άβουλο ον και ότι μπορείς να παίξεις και εσύ το παιχνίδι σου. Μετά αυτός θα σε αγνοήσει, αλλά αν ενδιαφέρεται θα επιστρέψει φιλικά σε λίγες μέρες.

Όσο εκνευριστικό είναι να λαμβάνεις mixed signals τόσο ψύχραιμη πρέπει να είσαι, Μην εκδηλώσεις την αγανάκτησή σου και πιο σημαντικά μην του αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου καθώς δεν ξέρεις αν εκείνος σε θέλει. Αν εκδηλωθείς είτε με άγρια διάθεση είτε με κάποιου είδους ερωτική εξομολόγηση θα χάσεις το παιχνίδι με βεβαιότητα.

Κάνε αντικειμενική αναγνώριση της κατάστασης. Όσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι το παιχνίδι σας πρέπει να ρωτήσεις με ψυχραιμία τον εαυτό σου αν διαβάζεις σωστά τα σημάδια. Μήπως το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δεν στέλνει ανάμεικτα σημάδια; Μήπως εσύ νομίζεις ότι εκείνος παίζει; Μην αφήνεις την επιθυμία σου για εκείνον να μπαίνει εμπόδιο στη σωστή κρίση των δεδομένων. Αν κάποιος για παράδειγμα στο γραφείο σου χαμογελάει, σου μιλάει εσύ μπορεί να υποθέσεις ότι ενδιαφέρεται ερωτικά. Δεν είναι όμως δεδομένο. Διάβασε τα σημάδια σωστά για να μην φανείς χαζή στο τέλος.

Μην ερωτευτείς αυτόν τον άντρα... ακόμα!
Μπορεί να σου αρέσει, αλλά κάνε ότι μπορείς για να μην τυφλωθείς από έρωτα. Μην ερμηνεύσεις τα μηνύματα που σου στέλνει ότι μάλλον σε θέλει ή ότι θέλει να σιγουρευτεί για τον έρωτά σου πρώτα πριν κάνει κίνηση. Μπορεί απλά να θέλει να περάσει τον καιρό του με λίγο φλερτ χωρίς να θέλει να προχωρήσει. Μέχρι να σου πει τί νιώθει με λόγια και πράξεις έχε τα συναισθήματά σου σε επιφανειακό επίπεδο.

Η ώρα της απόφασης. Αν δεν κατάφερες να κρατήσεις τα συναισθήματά σου σε φιλικό επίπεδο τότε ήρθε η στιγμή να λάβεις τα μέτρα σου. Ή θα ρίξεις τα δίχτυα σου για να μετατρέψεις το παιχνίδι σε σχέση ή θα απομακρυνθείς σταδιακά. Αν απομακρυνθείς και τρέξει από πίσω σου (έτσι άλλωστε λένε οι πιθανότητες) μην ενθουσιαστείς. Εκείνος πιθανότατα θέλει να μάθει γιατί ξενέρωσες και όχι απαραίτητα ότι γιατί σε θέλει πίσω.

Η στιγμή της μοιραίας συνάντησης. Αντιμετώπισέ τον μόνο αν σου στέλνει τόσο "ξεκάθαρα ανάμεικτα" σημάδια που έχουν αρχίσει να σου τρελαίνουν το μυαλό. Αν δεν παραδέχεται ότι τόσο καιρό σε φλέρταρε ή ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον για σένα, τελείωσε τη γνωριμία σας επί τόπου. Δεν χρειάζεσαι καμία άλλα ένδειξη ότι αυτός ο άντρας δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς είναι να έχεις 100 οργασμούς την ημέρα; Ευχή ή κατάρα;