Οι 8 λόγοι που δεν σου έχει προτείνει ΑΚΟΜΑ να βγείτε ραντεβού

Οι 8 λόγοι που δεν σου έχει προτείνει ΑΚΟΜΑ να βγείτε ραντεβού

Το ότι μπορεί να μην σε θέλει δεν είναι ο μόνος λόγος που κρατιέται!

Στο μυαλό του άντρα για ακόμη μια φορά... Γιατί δεν σου έχει προτείνει ακόμα να βγείτε ραντεβού; Οι 8 πιο συχνοί λόγοι είναι οι παρακάτω:


1. Ελπίζει μέσα του πως θα κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Μπορεί να του αρέσεις αρκετά, αλλά να είναι τόσο ντροπαλός που φοβάται (ναι, υπάρχουν και αυτά τα αγόρια). Ίσως να μην είναι αρκετά έμπειρος για να ξέρει πως ακριβώς να το κάνει. Δώσε του περισσότερο θάρρος!

2. Δεν θα σου ζητήσει να βγείτε μέχρι να βεβαιωθεί ότι θα πεις ναι. Ο άντρας αυτός κάνει πολύ μελετημένες κινήσεις. Σε έχει δει, σε παρακολουθεί και περιμένει από σένα τα ενθαρρυντικά μηνύματα. Να ξέρεις πως μία λάθος ατάκα και μπορεί να μην σου ζητήσει ποτέ. Θα τον λέγαμε και ανασφαλή!

3. Φοβάται μήπως χαλάσει τη φιλία σας. Είστε φίλοι για καιρό, αλλά το τελευταίο διάστημα και οι δύο κάνατε στροφή προς το... ερωτικό! Δεν θέλει να σε χάσει από φίλη για αυτό θέλει να δεις τις δικές σου κινήσεις.

4. Μόλις χώρισε. Του αρέσεις πολύ. Αλλά πώς να μπει σε ακόμη μία σοβαρή σχέση όταν μόλις τελείωσε την προηγούμενη. Ένας άντρας θέλει χρόνο για να σβήσει το παρελθόν και να προχωρήσει στην επόμενη. Τουλάχιστον για αρχή μην τον πιέσεις.

5. Δεν έχει αποφασίσει τι θέλει από σένα. Σε είδε, του κίνησες το ενδιαφέρον, σε θέλει, αλλά δεν ξέρει ακόμα τι μορφή θέλει να πάρει η σχέση σας. Ελεύθερο sex, μόνιμη σχέση; Με τόση ζήτηση που έχει και με τα κορίτσια θέλει να είναι σίγουρος ότι εσύ είσαι η εκλεκτή!

6. Απλά δεν σε θέλει. Κυνικό αλλά τόσο απλό. Όταν καταλάβεις ότι δεν του κάνεις θα απελευθερωθείς και θα σταματήσεις να τον σκέφτεσαι! Προσπέρασε και μην κάνεις σενάρια.

7. Ο πρώην σου είναι φίλος του. Σε ήθελε από την πρώτη στιγμή που σε είδε, αλλά φυσικά δεν εκδηλώθηκε γιατί ήσουν η κοπέλα κάποιου φίλου ή γνωστού της παρέας. Τώρα που χωρίσατε σκέφτηκε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να σου ζητήσει να βγείτε, αλλά θέλει να περιμένει να περάσει κάποιο διάστημα από τον χωρισμό σου.

8. Είναι ξεκάθαρο ότι τον θέλεις. Κάποιες φορές όταν η γυναίκα εμφανίζεται στο φλερτ πολύ επιθετική ο άντρας αντανακλαστικά κάνει ένα βήμα πίσω. Ακόμα και αν σε ήθελε από την αρχή η δική σου διαθεσιμότητα λειτουργεί ανασταλτικά.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι όλοι οι τύποι αντρών που θα γνωρίσεις πριν βρεις τον ΈΝΑΝ!