6 πράγματα που δεν βλέπεις για τον ανδρισμό του όταν είσαι ερωτευμένη!

6 πράγματα που δεν βλέπεις για τον ανδρισμό του όταν είσαι ερωτευμένη!

Tυφλή από έρωτα κυριολεκτικά!

1. Αν έχει τους κοιλιακούς του Ryan Gosling. Αν είμαστε απόλυτα ειλικρινείς πρέπει να παραδεχτούμε πως πολλά κορίτσια θεωρούν την ύπαρξη ενός αψεγάδιαστου 6 pack κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Αλλά όταν ο φτερωτός θεός κάνει την εμφάνισή του εύκολα μπορείς να μπερδέψεις τους έξι κοιλιακούς με τον έναν και ενίαιο ή αλλιώς την γεμάτη κοιλίτσα σου.

2. Αν ο σύντροφος έχει πάει με 4 ή144 γυναίκες. Αν ο άντρας σε αγαπάει, σου φέρεται ευγενικά και έχει τις σωστές κινήσεις στο κρεβάτι το παρελθόν του -μικρό ή μεγάλο- δεν είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει πολύ.

3. Το μέγεθος του. Φυσικά δεν θα πούμε πως το μέγεθος περνάει απαρατήρητο, αλλά τα κριτήρια για το συγκεκριμένο σημείο του σώματός του για την κάθε μία γυναίκα ποικίλουν όπως και το πόσο σημασία θα δώσει. Ειδικά όταν η γυναίκα είναι ερωτευμένη μπορεί να κάνει υποχώρηση στο επιθυμητό για εκείνη μέγεθος για να είναι μαζί του.

4. Αν έχει έντονη έχουν τριχοφυΐα. Αν και αυτό επίσης ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα γενικά η έντονη τριχοφυΐα σε πλάτη και παλάμες δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτη. Παρόλα αυτά πολλές γυναίκες που ορκίζονταν πως θα έβαζε τον καλό τους να κάνει αποτρίχωση μετά από λίγο καιρό το συνηθίζουν και δεν παραπονιούνται.

5. Αν χάσει τη στύση του. Βεβαίως και δεν κάνουμε πάρτι αν και όταν αυτό συμβεί γιατί προφανώς θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί του, αλλά δεν τον μισούμε κιόλας. Είναι μια λειτουργία του σώματος που δεν ελέγχει και δεν θα αποτελέσει αιτία χωρισμού αν συμβαίνει αραιά και που.

6. Οι γκριμάτσες που κάνει κατά τη διάρκεια του σεξ. Εκείνη την ώρα της σωματικής και συναισθηματικής ένωσης η γυναίκα και ο άντρας είναι τόσο συγκεντρωμένοι στην πράξη που ακόμα και η πιο αστεία γκριμάτσα μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Διαβάστε ακόμη:


5 πράγματα που πρέπει να έχεις μάθει για το σεξ