Οργασμός τώρα: 7 μυστικά για να βρεις πιο εύκολα το δρόμο προς την... κορύφωση!

Οργασμός τώρα: 7 μυστικά για να βρεις πιο εύκολα το δρόμο προς την... κορύφωση!

Δεν είναι πάντα εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο!

Έχεις σχέση, έχεις σύντροφο που σε αγαπάει, έχεις έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά η κορύφωση φαντάζει ακατόρθωτη; Μην αγχώνεσαι. Το θέμα του γυναικείου οργασμού έρχεται να φωτίσει νέα έρευνα η οποία αποκάλυψε πως μόνο το 30% των γυναικών φτάνουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια μιας ερωτικής συνεύρεσης. Για να μπορέσει μια γυναίκα να ολοκληρώσει χρειάζεται δύο βασικά στοιχεία: Τη σωστή σκέψη και τις σωστές κινήσεις. Το πρώτο πρέπει να το δουλέψεις μόνη σου, το δεύτερο όμως μπορείς να το δουλέψεις με τις 7 παρακάτω οδηγίες για σένα και το ταίρι σου.



1. Μην εμποδίζεις τις φαντασιώσεις σου. Σκέψου ένα σέξι σενάριο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης. (Κάποιες γυναίκες το θεωρούν απιστία, αλλά όχι, δεν είναι). Χωρίς τύψεις σκέψου κάτι που πυροδοτεί την ερωτική σου διάθεση με το που ξεκινάς το ερωτικό παιχνίδι με τον παρτενέρ σου. Θυμήσου το καλύτερο σεξ που έχεις κάνει, τον Ryan Gosling, οτιδήποτε χωρίς ενοχή!

2. Περιόρισε τους αντιπερισπασμούς. Κλείσε το κινητό σου ή το φως αν σε αγχώνει το πώς φαίνεσαι στον σύντροφό σου. Εκείνη τη στιγμή πρέπει να ζείς αυτό που συμβαίνει και όχι τους γοφούς σου ή την κυτταρίτιδα στους μηρούς σου.

3. Μπες στο ντους. Οι ατμοί θα σε βάλουν σε σέξι διάθεση και επιπλέον είναι γνωστό πως η όσφρηση επίσης παίζει το ρόλο της στο ερωτικό παιχνίδι. Εκείνος θα απολαμβάνει την μυρωδιά σου και εσύ θα αφιερωθείς στον οργασμό σου.

4. Δώσε ένα χεράκι βοηθείας. Δε χρειάζεται να περιμένεις από το ταίρι σου να κάνει όλη τη... δουλειά. Γιατί κανείς δεν ξέρει καλύτερα το σώμα σου από εσένα την ίδια. Μην ντρέπεσαι να το κάνεις μπροστά του. Το αντίθετο μάλιστα, αφού το να "περιποιείσαι" τον εαυτό σου μπροστά του είναι εξαιρετικά διεγερτικό για εκείνον.

5. Ρόλοι εναλλάξ. Πες του ότι θέλεις να ακολουθήσετε μια νέα τακτική. Ένα βράδυ το σεξ θα είναι αφιερωμένο σε εκείνον και ένα βράδυ θα είναι αφιερωμένο σε σένα. Κατά τη διάρκεια της δικής σου νύχτας δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψει κανείς το κρεβάτι αν δεν φτάσεις στην κορύφωση.

6. Κάνε δύο πράγματα ταυτόχρονα. Τη στιγμή που αυτός κατεβαίνει χαμηλά μπορείς να του ζητήσεις να σε αγγίξει με τα δάχτυλά του στην περιοχή σου. Τις περισσότερες φορές ο συνδυασμός κινήσεων φέρνει τον οργασμό.

7. Μην στρεσάρεσαι. Αν υποψιαστείς πως δεν πρόκειται να έρθει ο πολυπόθητος οργασμός το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαλαρώσεις. Κατά μέσο όρο μία γυναίκα χρειάζεται 20' άμεσης διέγερσης για να έρθει σε οργασμό. Αν ακόμα και σε αυτό το διάστημα δεν νιώθεις κοντά μην αγχωθείς. Σκέψου πως πρέπει να απολαύσεις τη στιγμή και μπορεί να σου συμβεί εκεί που δεν το περιμένεις. Διασταυρωμένο!

Διαβάστε ακόμη:

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Μόνο εμείς ξέρουμε πως θα τον κάνεις να σε θέλει!

«Έκανα κάτι με τον κολλητό του, αλλά τώρα τον θέλω ξανά»