11+1 αλάνθαστα σημάδια που σου δείχνουν πως απλώς ΔΕ σε γουστάρει

11+1 αλάνθαστα σημάδια που σου δείχνουν πως απλώς ΔΕ σε γουστάρει

Γιατί να το παιδεύεις τόσο καιρό;

Οι γυναίκες πολύ συχνά πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν έναν άντρα στην αρχή ή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Αυτός, όμως, είναι ένας από τους μεγαλύτερους μύθους στις ερωτικές σχέσεις και από εκεί ξεκινούν όλα τα προβλήματα (και δράματα θα τολμήσουμε να πούμε) των γυναικών. Όταν ένας άντρας σε γνωρίζει και δεν κάνει κάποια κίνηση να σε προσεγγίσει είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν τον ενδιαφέρεις.

Ο ντροπαλός άντρας δεν είναι συχνό φαινόμενο, άρα το ερώτημα αν σε θέλει είναι σχετικά εύκολο να απαντηθεί. Άν οι παρακάτω 12 συμπεριφορές του στον θυμίζουν τότε μάλλον... απλώς δε σε γουστάρει.


1. Του έχεις στείλει μήνυμα στο κινητό, στο WhatsApp, στο Viber, στο Facebook είδες πως διάβασε το μήνυμα σου και μέρες μετά δεν έχει μπει στον κόπο να σου απαντήσει.

2. Απαντάει τελικώς μετά από καιρό με... μονολεκτική απάντηση . Ή με τέτοιο τρόπο που δε σου δίνει το θάρρος να συνεχίσεις τη συζήτηση.

3. Δεν σου έχει κάνει ποτέ πρόταση να βγείτε οι δυο σας.

4. Έχετε συναντηθεί μόνο με παρέα και μετά από δική σου κατασκοπεία για το αν θα είναι και εκείνος στο ίδιο μέρος.

5. Οι συζητήσεις σας κινούνται σε φιλικό επίπεδο και φυσικά αποφεύγει τις προσωπικές ερωτήσεις για εσένα και τη ζωή σου.

6. Όταν είσαστε έξω τον έχεις πιάσει να τσεκάρει τα όμορφα κορίτσια του μαγαζιού.

7. Δε σου έχει κάνει ποτέ κομπλιμέντο για την εξωτερική σου εμφάνιση.

8. Δεν ξέρει που μένεις, αν έχεις συγκάτοικο, το κινητό σου τηλέφωνο ακόμα και τι δουλειά κάνεις.

9. Όταν του πρότεινες κάποια στιγμή να βγείτε σου απάντησε κάτι γενικό όπως: "ναι, να το κανονίσουμε", "θα σε πάρω να πάμε την άλλη εβδομάδα". Και από τότε δεν είχες νέα του.

10. Του έστειλες μήνυμα πως είσαι με τις φίλες σου στο τάδε club για να περάσει, σου είπε πως θα έρθει, αλλά τελικά δεν ήρθε ποτέ. Και δεν σου έστειλε ποτέ μήνυμα ότι δεν θα ερχόταν.

11. Δεν σου κάνει like σε Facebook ή Instagram παρά το γεγονός ότι ανεβάζεις τα τραγούδια που ξέρεις πως του αρέσουν. Την ίδια στιγμή βλέπεις ότι κάνει like σε όλους τους φίλους και τις φίλες του.

12. Το ένστικτό σου λέει πως δε θα γίνει τίποτα. Να το ακούς πάντα!

Διαβάστε ακόμη:

Από ελεύθερη σχέση... σε ζευγάρι! 7 σημάδια ότι δεν θέλει μόνο το σεξ σου