7 sex tips που θα απογειώσουν τα βράδια με το ερωτικό σου ταίρι

7 sex tips που θα απογειώσουν τα βράδια με το ερωτικό σου ταίρι

Τι να κάνεις για να τον τρελάνεις; Συνέχισε να διαβάζεις...

Είσαι περήφανη για την σεξουαλική σου ζωή; Αν η απάντηση στο καυτό ερώτημά μας είναι... "όχι και τόσο" τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Αν πάλι η απάντηση σου περιορίζεται στο ναι, αλλά θα ήθελες η ερωτική σου ζωή να είναι περισσότερο πικάντικη τότε και πάλι μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Όσο καλό σεξ κάνεις με τον ερωτικό σου παρτενέρ υπάρχει πάντα το περιθώριο για νέες ενδιαφέρουσες εμπειρίες και μικρά μυστικά για να διπλασιάσετε την απόλαυση σας στην κρεβατοκάμαρα.

Διάβασε μερικές ερωτικές συμβουλές, τρικ, κόλπα, όπως θες ονόμασέ τα και δες την ερωτική σου ζωή να απογειώνεται.



1. Πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι κάντε μια επίσκεψη στο μπάνιο. Βυθιστείτε μαζί στην μπανιέρα. Προετοιμάστε το μπάνιο με πολλά κεριά, καθαρές πετσέτες και το ράδιο να παίζει τον αγαπημένο σας σταθμό. Ρίξτε στο νερό δύο σταγόνες λάδι πατσουλί και τρεις σταγόνες αιθέριο λάδι λεβάντας. Αυτές οι μυρωδιές ξυπνούν τη σεξουαλικότητα και χαλαρώνουν το σώμα. Ο συνδυασμός αρωμάτων και ζεστού νερού θα σας προετοιμάσουν για την αισθησιακή εμπειρία που θα ακολουθήσει.

2. Κάνε του μασάζ... χωρίς χέρια. Πριν ξεκινήσεις βγάλε αργά τα ρούχα του παρτενέρ σου, αλλά βεβαιώσου ότι η θερμοκρασία είναι σωστή για να μην νιώσει να κρυώνει. Μετά ξάπλωσε πάνω του και άγγιξέ τον με τα μαλλιά, το πρόσωπό σου και το στήθος σου σε όλο το σώμα του.

3. Για να νιώσετε περισσότερο κοντά ο ένας στον άλλον συγκεντρωθείτε στους χτύπους της καρδιάς σας. Βάλε το χέρι σου στο στήθος του και άσε και εκείνον να κάνει το ίδιο. Θα νιώσετε έκπληξη όταν καταλάβετε πόσο γρήγορα οι παλμοί σας θα συγχρονιστούν. Επειδή οι χτύποι της καρδιάς αυξάνονται κατά τη διάρκεια του οργασμού αν συνεχίσετε να έχετε το χέρι σας στην καρδιά του άλλου θα νιώσετε ακόμη περισσότερο πάθος.

4. Το ξέρετε πως τα ξενοδοχεία είναι πάντα σούπερ καυτός προορισμός για σεξ; Προσπαθήστε να μετατρέψετε το υπνοδωμάτιό σας σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Βγάλτε όλες τις φωτογραφίες από τα κομοδίνα. Αγοράστε καινούρια σεντόνια με προτίμηση τα σατέν. Για να ολοκληρωθεί το σκηνικό βάλτε μία σαμπάνια και φράουλες ή finger foods στο κρεβάτι για μετά την ερωτική σας συνεύρεση. Θα νομίσετε πως κάνετε διακοπές μακριά από όλους.

5. Εκφράσου δυνατά. Όταν είσαι πραγματικά ενθουσιασμένη με αυτό που σου κάνει ή κάνετε άσε τον εαυτό σου και κυρίως το σώμα σου να εκφραστεί δυνατά. Βγάλε ήχους ικανοποίησης όσο πιο δυνατά μπορείς και φώναξε το όνομά του. Αν είσαι ντροπαλή να θυμάσαι πως η έκφραση είναι για εκείνον το μεγαλύτερο κομπλιμέντο για τις επιδόσεις του. Όσο πιο πολύ του δείχνεις ότι το απολαμβάνεις τόσο εκείνος θα προσπαθεί περισσότερο. Και φυσικά οι οργασμοί σου θα είναι πιο έντονοι αν το εκφράζεις λεκτικά.

6. Παίξε μαζί του. Το ξέρουμε πως οι ελληνίδες δεν είναι ιδιαίτερα εξοικιωμένες με τα sex toys. Το να προμηθευτείς μερικά για τα βράδια με τον σύντροφό σου πάντως δεν είναι και το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Κλείσε του τα μάτια με ένα μαντίλι. Δέσε του τα χέρια σφιχτά. Σε ένα κατάστημα με sex toys (ή μπορείς να κάνεις τις αγορές σου διαδικτυακά) θα βρεις διάφορα παιχνίδια που να ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου. Μην το αποκλείεις.

7. Μάτια ερμητικά ανοιχτά. Μην κλείνεις τα μάτια σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτός είναι ένας μοναδικός τρόπος να ανακαλύψετε την πιο συναισθηματική πλευρά της συνεύρεσής σας. Ξεκινήστε φιλώντας ο ένας τον άλλον με τα μάτια ανοιχτά και συνεχίστε όλα τα προκαταρκτικά με τα μάτια καρφωμένα στον άλλον. Ακόμη σκανάρετε το σώμα του ή τα σημεία που αγγίζουν τα χέρια σας. Θα βιώσετε τον οργασμό τελείως διαφορετικά.

Διαβάστε ακόμη:


6 πράγματα που προτιμά να κάνει το αγόρι σου από το να σε πάει στην κρεβατοκάμαρα!