Αυτή τη φορά δεν θα σου ξεφύγει: 5 στάσεις για 5 υπέροχους οργασμούς!

Αυτή τη φορά δεν θα σου ξεφύγει: 5 στάσεις για 5 υπέροχους οργασμούς!

Πέντε και να καίνε

Χαμηλές θερμοκρασίες, βροχή στο τζάμι, κουβέρτα στον καναπέ και ένα ρομαντικό διήμερο είναι μπροστά σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτό το σαββατοκύριακο για ατελείωτες ώρες ερωτικών παιχνιδιών. Σας προτείνουμε 5 στάσεις που εγγυόνται τη δική σας κορύφωση.

Στάση 1η. Πρόκειται για μια στάση που εμείς ονομάζουμε τεμπέλικο ιερασποστολικό. Εκείνος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, εσύ ξαπλωμένη πάνω του και χρησιμοποιείτε μόνο τους γοφούς σας για να δώσετε κίνηση. Σου φαίνεται απλό, αλλά το μυστικό είναι στον συγχρονισμό. Αν καταφέρετε να κάνετε τις ίδιες ρυθμικές κινήσεις θα αναφωνήσεις σε χρόνο μηδέν... "καλωσήρθες οργασμέ μου".

Στάση 2η. Ξάπλωσε στο κρεβάτι. Ανέβασε και τα δύο σου πόδια στους ώμους του καθώς ξεκινάει η διείσδυση. Τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σου και τοποθέτησέ το κεφάλι σου έξω από το κρεβάτι (σαν να μην στηρίζετε) για να σχηματίσει η μέση σου την τέλεια καμπύλη. Η γωνία διείσδυσης θα σε απογειώσει.

Στάση 3η. Κάτσε στο μπράτσο του καναπέ και πες του να γονατίσει μπροστά σου. Δεν μιλάμε για πρόταση γάμου, αλλά για μερικά φιλιά πιο χαμηλά! Πες του να χρησιμοποιήσει παράλληλα τα χέρια του και τα γένια του αν έχει. Πες του ότι πρέπει να συνεχίσει μέχρι να ολοκληρώσεις.

Στάση 4η. Παραμένεις στον καναπέ. Ξάπλωσε και βάλε τα πόδια σου στους ώμους του ώστε να του δίνεις την καλύτερη θέα και παράλληλα αυτός να μπορεί να σε χαϊδεύει στην περιοχή. Κούνησε τους γοφούς ανάλογα με την ένταση που θες.

Στάση 5η. Άπλωσε τα χέρια σου στον τοίχο, γείρε το σώμα σου 90 μοίρες και πες του τη στιγμή της διείσδυσης να χρησιμοποιήσει και τα χέρια του. Προσπαθήστε να κρατήσετε αργούς ρυθμούς και με αντίθετη φορά. Και φυσικά για να τον κάνεις να... απογειωθεί και αυτός μπορείς με το χέρι σου να χαϊδεύεις την ερωτογενή περιοχή του.

Καλό σαββατοκύριακο κορίτσια!

Διαβάστε ακόμη:

«Με θέλει αλλά είναι με άλλη και δεν ξέρω τι να κάνω»

Άντρας εθισμένος στο πορνό: Οι 7 λόγοι του εθισμού & η στιγμή που καταστρέφει τη σχέση σου