«Με θέλει αλλά είναι με άλλη και δεν ξέρω τι να κάνω»

«Με θέλει αλλά είναι με άλλη και δεν ξέρω τι να κάνω»

Tι γίνεται όταν είσαι το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση;

"Έχει σχέση αλλά ασχολείται πολύ μαζί μου. Εμένα μου αρέσει πολύ και νομίζω πως τον ερωτεύομαι. Δεν θέλω να είμαι το τρίτο άτομο στη σχέση τους. Αυτόν τον βλέπω καθημερινά ενώ η κοπέλα του μένει μακριά. Τι να κάνω για να τον κερδίσω";

Αγαπητή αναγνώστρια,

Θα ξεκινήσουμε την απάντησή μας με κάτι πιο πρωτότυπο από τη γνωστή all time classic αμερικανική θεωρία once a cheater, always a cheater. Που σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως... γιατί να κοιτάξεις έναν δεσμευμένο άντρα που μόλις γίνει δικός σου πιθανόν να απατήσει και εσένα;

Όχι, θα αποφύγουμε τα τετριμμένα και θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε σε αυτό ερωτικό σου μπέρδεμα που για να σε κάνουμε να νιώσεις καλύτερα πολλές ακόμη γυναίκες βιώνουν αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Το απαγορευμένο έχει τη δική του γοητεία, αλλά τις περισσότερες φορές δεν έχει γλυκιά κατάληξη. Όταν πρωτογνωρίζεις έναν άντρα που βρίσκεται ήδη σε σχέση στο δείχνει, είναι διαχυτικός και το εκφράζει (γιατί δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του και θέλει να σε ψήσει γρήγορα) και άρα είναι λογικό να εντυπωσιαστείς. Μην θεωρήσεις πως το δικό σας φλερτ θα βάλει τέλος στη δική του σχέση. Το ότι μένει μακριά η σύντροφός του πιθανόν να είναι ένας λόγος για τον οποίο σου έδειξε ότι ενδιαφέρεται. Ίσως λόγω της απουσίας της να του λείπει η σωματική επαφή και αυτό να έχει στο μυαλό του ότι θέλει από σένα.

Η κατάσταση σας είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο καθώς όπως λες εκείνος απλά ασχολείται με σένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι σε θέλει ή ότι ενδιαφέρεται. Άρα δείξε εγκράτεια στα δικά σου συναισθήματα και μην αφήσεις το μυαλό σου να διογκώνει την κατάσταση.

Η γνώμη μας είναι να αποφύγεις να μπλέξεις σε μια κατάσταση που με μαθητική ακρίβεια κάποιος θα μείνει πληγωμένος και πολύ πιθανόν εσύ.

Διαβάστε ακόμη:

«Με θέλει μόνο για σεξ;»