Τι να μην του κάνεις ποτέ: 17 άντρες αποκαλύπτουν τι τους εκνευρίζει στο κρεβάτι

Τι να μην του κάνεις ποτέ: 17 άντρες αποκαλύπτουν τι τους εκνευρίζει στο κρεβάτι

Μη φοράς τις πιτζάμες της γιαγιάς και μη φωνάζεις όταν στο δίπλα δωμάτιο βρίσκεται ο συγκάτοικός του!

Ρωτήσαμε, μάθαμε και σου παρουσιάζουμε τα 17 πράγματα που οι περισσότεροι άντρες έχουν πρόβλημα να τους κάνεις στο κρεβάτι. Μερικά τα υποπτευόμασταν, μερικά όχι! Συμπέρασμα; Οι άντρες είναι περίεργα πλάσματα!


1. Το δάγκωμα. Μπορεί να είσαι εκστασιασμένη από το πάθος, αλλά είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να μας πονάς εκείνη τη στιγμή. Και ακόμη πιο ενοχλητικό όταν βάζεις δόντια όταν μας φιλάς... χαμηλά. Δεν είναι γεύμα! Αντρέας, 28 ετών

2. Όταν μετά το σεξ φοράς εκείνες τις άνετες πιτζάμες που μας θυμίζουν τις κουρτίνες της γιαγιάς μας. Μεγάλο λάθος να μας χαλάς αμέσως την σέξι εικόνα σου. Γιάννης, 36 ετών

3. Η πρώην μου είχε την ιδέα να παρακολουθήσουμε μαζί πορνό ταινία για να ανανεώσουμε λίγο την ερωτική μας ζωή. Μετά θύμωσε με το πόσο "ενθουσιάστηκα" και έτσι δεν ήθελε να κάνουμε σεξ. Εν ολίγοις αν δεν είσαι έτοιμη για όλα καλύτερα να μην τα προτείνεις. Άρης, 40 ετών

4. Όταν κάνουμε σεξ και μας δείχνεις ότι σκέφτεσαι κάτι άλλο ή ότι βαριέσαι ή βλέπεις τηλεόραση πάνω από τον ώμο μας είναι λόγος να σταματήσουμε αυτό που σου κάνουμε. Μην το ρισκάρεις. Μανώλης, 33 ετών.

5. Όσο και αν οι φίλες σου επιμένουν πως το τάδε κόλπο αρέσει σε όλους μερικές σεξουαλικές πράξεις πριν τις δοκιμάσεις πρέπει να βεβαιωθείς πως μας αρέσουν. Δεν αρέσουν όλα σε όλους! Πέτρος, 26 ετών.

6. Το να μου δίνει η γυναίκα κατά τη διάρκεια του σεξ χαστούκια στο πρόσωπο με τόση δύναμη μάλιστα που με κάνει να αναρωτιέμαι πού την έκρυβε τόση δύναμη είναι εκνευριστικό και δεν με φτιάχνει καθόλου. Όχι, όχι, όχι! Άκης, 31 ετών.

7. Όταν σταματάς να αγοράζεις σέξι εσώρουχα και συνεχώς εμφανίζεσαι με τεράστια εσώρουχα που θυμίζουν τη γιαγιά μας μην περιμένεις να θες να σου κάνουμε σεξ κάθε βράδυ. Προκόπης, 29 ετών.

8. Με ενοχλεί όταν καλώ σπίτι μου κάποια κοπέλα και δεν σέβεσαι τον συγκάτοικό μου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ντροπιαστικό από ένα κορίτσι που φωνάζει σαν να την σκοτώνουν και μετά να πρέπει να βρεθούμε όλοι μαζί στο σαλόνι. Νίκος, 26 ετών.

9. Οι αγκαλιές μετά το σεξ. Το ξέρουμε πως σου αρέσουν. Και εμάς μας αρέσουν, αλλά κάποιες στιγμές το παρακάνεις και εμείς βαριόμαστε. Θοδωρής, 34 ετών.

10. Το να μας μιλάς βρώμικα πριν μπούμε σπίτι και όταν ξαπλώνουμε στο κρεβάτι να μην ανοίγεις το στόμα σου είναι ξενέρωτο! Αν δεν μπορείς να το φτάσεις μέχρι το τέλος μην μιλάς καθόλου. Μιχάλης, 34 ετών.

11. Το να το παρακάνεις με τα βογκητά τη στιγμή της κορύφωσης. Λάθος! Είναι πολύ αμήχανο όταν ουρλιάζεις και επιπλέον μας βάζεις σε σκέψεις ότι προσποιείσαι. Κώστας, 35 ετών.

12. Όταν κάνουμε σεξ μην κάθεσαι εκεί σαν τη ωραία κοιμωμένη και τα περιμένεις όλα από εμένα. Είναι το χειρότερό μου. Παναγιώτης, 30 ετών.

13. Όταν θέλω πολύ να κάνουμε σεξ και εσύ είσαι κουρασμένη κάνε μια προσπάθεια και μην μου απαντάς κατευθείαν όχι! Αλέξανδρος, 28 ετών.

14. Μετά το σεξ μην κάνεις 100 ερωτήσεις. 'Σου άρεσε; Ήταν έντονο; Κατάλαβες ότι εγώ...;' Μην ρωτάς πολλά μετά το σεξ. Δεν έχουμε μυαλό για σκέψη. Φώτης, 37 ετών.

15. Τις φορές που καθυστερούμε να έρθουμε σε κορύφωση μην το παίρνεις προσωπικά και μην ρωτάς.... "έκανα κάτι εγώ" Γιώργος, 22 ετών.

16. Μόλις τελειώσουμε το σεξ, τις αγκαλιές και τα αστεία μην σηκωθείς να καθαρίσεις το σπίτι και φυσικά μην αλλάξεις τα σεντόνια εκείνη τη στιγμή. Περίμενε να φύγουμε. Μάριος, 23 ετών.

17. Όταν επισκέπτεσαι τη τουαλέτα μετά το σεξ πρέπει να κλείνεις την πόρτα. Ναι, έχουμε οικειότητα, αλλά τόση πληροφορία μας χαλάει. Μιχάλης, 21 ετών.

Διαβάστε ακόμη:

6 καυτά μυστικά για το καλύτερο πρωινό σεξ της ζωής σου


4 μυστικά για το σεξ που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου