Σχέση με (πολύ) μεγαλύτερο άντρα; 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι

Σχέση με (πολύ) μεγαλύτερο άντρα; 7 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι

Γιατί κάθε γυναίκα γοητεύται με τα γκρίζα μαλλιά...

Γοητευτικός, ώριμος, διαφορετικός... Ξέρουμε τι σε τράβηξε σε εκείνον, που διανύει ήδη τα δεύτερα άντα... Η ερωτική σχέση μαζί του -με αυτή τη σημαντική διαφορά ηλικίας από σένα- έχει, όμως, και μερικά σημεία που πρέπει να θυμάσαι πάντα...

1. Πιθανότατα δεν θέλει να έρθει στα πάρτι των φίλων σου. Δεν είναι πως δεν του αρέσει να διασκεδάζει, απλά η εποχή που περνούσε καλά στα πάρτι σε σπίτια φίλων έχει παρέλθει! Δεν τον ενδιαφέρει να πίνει ποτά από πλαστικά ποτήρια ούτε να τρώει ποπ κορν! Μην το προτείνεις καλύτερα!

2. Δεν είναι σε όλα ώριμος. Οι προσδοκίες σου για ωριμότητα από την πλευρά του είναι στα ύψη, αλλά να θυμάσαι πως μεγαλύτερος δεν σημαίνει πάντα και ωριμότερος σε όλα. Τα αγόρια μένουν πάντα αγόρια και έτσι μην σε εκπλήσσει το γεγονός που θέλει να βλέπει για παράδειγμα παιδικά την Κυριακή!

3. Ξέρει τι θέλει από τη ζωή του και δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει οπτική. Μπορεί κανείς να μην είναι σίγουρος για τα πάντα στη ζωή του, αλλά η ανέμελη ζωή για εκείνον έχει περάσει γιατί την έχει ζήσει. Έχει την καριέρα του, έχει λεφτά στην άκρη και σε μαλώνει όταν και αυτόν τον μήνα χάλασες όλο σου τον μισθό. Η πατρική φιγούρα προς τα εσένα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια.

4. Έχει μάθει από τις προηγούμενες σχέσεις του. Είναι υπερβολικά ώριμος στη σχέση σας σε βαθμό εκνευριστικό; Ξέρει τι να σου πει, πότε να στο πει και πότε να σε βάλει στη θέση σου; Ναι, γιατί έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και δεν θέλει να τα ξανακάνει... Αυτό σημαίνει πως η σχέση σας κυλάει τόσο ήρεμα που αναρωτιέσαι που πήγε λίγη ένταση.

5. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν στη ζωή του μερικές πρώην. Μετά από την πολύχρονη πορεία του στον ερωτικό τομέα έμαθε ότι μπορεί να χωρίζει πολιτισμένα και να κρατάει επαφή με μερικές από τις γυναίκες της ζωής του. Δεν τις βλέπει ερωτικά πια για αυτό και δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι.

6. Είναι λίγο (ή και πολύ) πεισματάρης. Έχει αρκετές συνήθειες που απέκτησε μέσα στα χρόνια (καλές και κακές) και δεν θέλει να αλλάξει. Όση προσπάθεια και να κάνεις για να τον αλλάξεις πιθανότατα θα πέσουν στο κενό. Μην προσπαθείς άδικα.

7. Είναι καλός στο κρεβάτι. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Ο καλός εραστής γίνεται και με την εμπειρία οπότε σε σχέση με τα αγόρια στην ηλικία σου εκείνος θα έχει πάντα το πλεονέκτημα των ετών! Επιπλέον όσο μεγαλώνουν οι άντρες τόσο διώχνουν τον εγωισμό τους από το κρεβάτι (και αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του με διαφορά)!

Διαβάστε ακόμη:

Xωρίσατε; 9 σημάδια ότι τον ξεπέρασες πρώτη!