Mόλις έκανες το καλύτερο σεξ της ζωής σου! Αυτά είναι τα σημάδια που το αποδεικνύουν...

Mόλις έκανες το καλύτερο σεξ της ζωής σου! Αυτά είναι τα σημάδια που το αποδεικνύουν...

Σε περίπτωση που έχεις ακόμα τις αμφιβολίες σου!

Υπάρχουν αρκετά είδη σεξ που μια γυναίκα θα βιώσει στη ζωή της. Το κακό σεξ, το μέτριο σεξ, το αμήχανο σεξ, το σεξ με προοπτικές και εκείνο -το σπανιότερο- είδος του αξέχαστου, απίστευτου, "δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι" σεξ. Για τις πρώτες κατηγορίες δεν έχουμε πολλά να πούμε (τουλάχιστον σε αυτό το άρθρο). Για το καλύτερο σεξ της ζωής σου, όμως, οφείλουμε να εστιάσουμε. Αν με το νέο σύντροφό σου οι στιγμές πάθους που ζεις σου προσφέρουν νέα επίπεδα ηδονής τότε σου αποκαλύπτουμε τα σημάδια για να παραδεχτείς πως είναι ό,τι καλύτερο σου συνέβη στην κρεβατοκάμαρα.

1. Όσο χρονών και αν είσαι... μόλις το αντικείμενο του πόθου σου φύγει από το σπίτι ή μόλις εσύ φύγεις από το δικό του βάζεις ακουστικά, καλείς την κολλητή σου στο τηλέφωνο και η συνομιλία σας ξεκινά με τη φράση... "μόλις έκανα το τελειότερο σεξ"! Ο υπόλοιπος διάλογος συνεχίζεται με περιγραφή λεπτομερειών ερωτικού περιεχόμενου κυρίως τι σου είπε, τι του είπες, πώς σε ξύπνησε, τι πρωινό έφτιαξε. Η ανάγκη σου να τα μοιραστείς και να τα περιγράψεις όλα σε υπερθετικό βαθμό δείχνει πως το απόλαυσες τόσο πολύ, που δεν θες να το κρατήσεις μόνο για σένα.

2. Η... συνεδρία σας ολοκληρώθηκε και τo μόνο που σκέφτεσαι είναι πότε θα ξαναζήσεις αυτό που μόλις έζησες! Ήταν τόσο καλό που σχεδιάζεις ήδη πως θα φτιάξεις το πρόγραμμά σου για να τον ξαναδεις... αύριο κιόλας!

3. Το σεξ σας μπορείς να το φέρεις στο μυαλό σου με κάθε λεπτομέρεια και κάθε φορά που το κάνεις το ζεις ξανά τόσο έντονα που μια έξαψη τη νιώθεις... Κρίμα και έχεις και meeting σε λίγο!

4. Στο εκπληκτικό, αξέχαστο, τέλειο σεξ ο άντρας δίπλα σου ξέρει ακριβώς τι σου αρέσει και εσύ δεν μπορείς να σταματήσεις να τον φιλάς καθώς "χρησιμοποιείς" το σεξ για να έρθεις πιο κοντά σε εκείνον.

5. Η επόμενη μέρα μετά το σεξ κινείται στους εξής ρυθμούς: Είσαι στο αμάξι, περιμένεις το φανάρι. Η σκηνή που σου δίνει το πρώτο φιλί έρχεται στο μυαλό σου και ο πίσω οδηγός σου κορνάρει γιατί άναψε πράσινο. Είσαι στη μαμά σου, σου μιλάει για τη ξαδέλφη, που παντρεύεται, και εσύ σκέφτεσαι πως ακόμα μυρίζεις το άρωμά του. Ναι, ήταν τόσο καλό το σεξ μαζί του.

6. Αν κατά τη διάρκεια της επαφής σας σε ρωτάει συνεχώς αν υπάρχει κάτι άλλο που θες να σου κάνει σημαίνει ότι αυτό που του προσφέρεις εσύ είναι τόσο καλό που θέλει να σε κάνει να νιώσεις το ίδιο.

7. Λέτε συνεχώς ο ένας στον άλλον πόσο σέξι είναι και πόσο πολύ σας αρέσει αυτό που κάνετε καθ' όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης. Το γεγονός πως ποθείτε τόσο ο ένας τον άλλον είναι το μυστικό του εκπληκτικού και αξέχαστου σεξ. Αν δεν νιώθετε και οι δύο έτσι δεν θα είναι για κανέναν το καλύτερο σεξ της ζωής του.

Και με αυτά στο νου σου, σου ευχόμαστε ένα ερωτικό σαββατοκύριακο!

Διαβάστε ακόμη:

Κάτι θέλει να σου πει... 8 σημάδια αποκαλύπτουν ότι σε θέλει για κορίτσι του