Κάτι θέλει να σου πει... 8 σημάδια αποκαλύπτουν ότι σε θέλει για κορίτσι του

Κάτι θέλει να σου πει... 8 σημάδια αποκαλύπτουν ότι σε θέλει για κορίτσι του

Όσο και να ντρέπεται αυτά τα σημάδια τον προδίδουν!

Αν υπάρχει ένα ερώτημα που βασανίζει το μυαλό μιας ελεύθερης (και ωραίας) γυναίκας είναι αν το αντικείμενο του πόθου της τη θέλει για σχέση. Ναι, δεν το σκέφτεσαι μόνο εσύ... Υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες εκεί έξω, που ξαγρυπνούν με τη σκέψη αυτή!

Για να απαντηθεί λοιπόν, αγαπητή αναγνώστρια, αυτή η σκέψη υπάρχουν τα ξεκάθαρα σημάδια πως ένας άντρας ενδιαφέρεται όπως ότι σε παίρνει τηλέφωνο καθημερινά, σου ζητάει συχνά ραντεβού, σου μιλάει για τη ζωή του, σε γνωρίζει στην παρέα του και υπάρχουν και εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες. Εκείνα τα τυχαία σημάδια που δεν το λένε ξεκάθαρα, αλλά το προδίδουν όταν εκείνος δεν είναι ακόμη έτοιμος να το πει... Δώσε προσοχή!

1. Γελάει με όλα τα αστεία σου. Ναι είσαι μια κωμική ψυχή, αλλά τα αστεία σου δεν είναι πάντα τόσο επιτυχημένα! Εκείνος βέβαια τα βρίσκει όλα αστεία γιατί απλά του αρέσεις... σε σημείο που και το δελτίο καιρού να διαβάσεις εκείνος θα χαμογελάσει.

2. Σε κερνάει τα ποτά όταν βγαίνετε. Στην εποχή που ζούμε με τα ραντεβού να είναι μέσα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα αν σε κεράσει τα ποτά της συνάντησης σημαίνει πως θέλει να σε κερδίσει και άρα κάτι βλέπει σε σένα.

3. Σου δίνει το παλτό του γιατί κρυώνεις. Εσύ δε ντύθηκες βαριά, εκείνος νιώθει ο ιππότης σου. Ο άντρας γίνεται προστατευτικός απέναντι σε μια γυναίκα που βλέπει λίγο πιο σοβαρά.

4. Σε αγγίζει χαμηλά στη μέση. Κλασική αντρική κίνηση ενός άντρα που ενδιαφέρεται και θέλει να δείξει προστατευτικός.

5. Σου στέλνει μηνύματα αργά το βράδυ. Κανείς δεν είναι ξύπνιος στις τρεις τα ξημερώματα και αναρωτιέται πως πάει η δική ζωή σου... Κάτι σημαίνει... Εκτός και αν το μήνυμα περιλαμβάνει πρόταση για να συναντηθείτε, που ξεκάθαρα είναι booty call και τίποτα παραπάνω.

6. Θέλει να χουχουλιάσετε/θέλει να σε αγκαλιάζει. Οι άντρες δε φημίζονται για το πόσο ρομαντικοί είναι. Όταν γίνονται, όμως, απλά το νιώθουν γιατί απλά σε θέλουν πολύ.

7. Πιάνει το πόδι σου όταν σου λέει κάτι σημαντικό. Δεν είναι ότι παθιάστηκε με την ιστορία που λέει, όσο ότι θέλει να σε αγγίξει.

8. Μόλις γνωριστήκατε και σου ζητάει αμέσως να γίνεται φίλοι σε Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat και σε ότι άλλο έχεις προφίλ. Οι άντρες λατρεύουν να κατασκοπεύουν τις φωτογραφίες σου και να ξέρουν που είσαι, με ποιον είσαι, και τι κάνεις. Αρκεί να τους έχει γοητεύσει αρκετά.

Αυτά τα σημάδια μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως σε βλέπει... Για να σιγουρευτείς πάντως πρέπει να το ακούσεις από τα χείλη του!

Διαβάστε ακόμη:

Προσοχή! Αυτοί είναι οι 4 τύποι γυναικών που οι άντρες αποφεύγουν να κάνουν σχέση