Τι θα κάνεις απόψε; Αυτό το ερωτικό κολπό που θα τον τρελάνει!

Τι θα κάνεις απόψε; Αυτό το ερωτικό κολπό που θα τον τρελάνει!

Για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα...

Χαμηλωμένα φώτα, μουσική όσο δυνατά πρέπει και μια γυναικεία φιγούρα που λικνίζεται αισθησιακά στο ρυθμό και σιγά-σιγά ξεφορτώνεται όποιο ρούχο τής είναι περιττό. Υπάρχει πιο σέξι εικόνα για έναν άντρα; Η απάντηση είναι όχι και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε!
Αν η ιδέα ενός ερωτικού στριπτίζ σάς σοκάρει, έχετε υπόψη σας ότι το pole dancing αποτελεί την πιο καυτή τάση σε Αυστραλία και Αμερική. Οι σχολές ανοίγουν η μία μετά την άλλη, ενώ πολλές γυναίκες παρακολουθούν τα μαθήματά τους όχι για τον... επαγγελματικό τους προσανατολισμό, αλλά επειδή το συγκεκριμένο είδος χορού θεωρείται ένα είδος γυμναστικής. Και φυσικά, για να χρησιμοποιήσουν αυτά που θα μάθουν, αν θελήσουν, όπου θελήσουν!
Έχετε φανταστεί τον εαυτό σας να περπατάει και να χορεύει τόσο σέξι; Δεν είναι δύσκολο. Το δύσκολο είναι να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό για να το κάνει. Αν είναι η πρώτη σας φορά, οι πρόβες είναι απαραίτητες. Καλό είναι να ξεκινήσετε αυτή τη στιγμή μόνη σας μπροστά στον καθρέφτη ώστε να βλέπετε πως είστε σε κάθε κίνηση.
Αν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να δείτε και μερικά YouTube video. Από εκεί και έπειτα, τα πάντα εξαρτώνται από εσάς. Χαλαρώστε τους ρυθμούς σας και την αναπνοή σας και αισθανθείτε τη μουσική. Χωρίς ρυθμό δεν γίνεται τίποτα!

Διαβάστε ακόμη:

7 πράγματα που δεν σου είπε κανείς για τον στοματικό έρωτα