4 τρόποι που σαμποτάρεις την ερωτική σου ζωή με τους άντρες (και δεν το καταλαβαίνεις)

4 τρόποι που σαμποτάρεις την ερωτική σου ζωή με τους άντρες (και δεν το καταλαβαίνεις)

Ήρθε η στιγμή να σταματήσεις...

Θα έχεις διαβάσει σίγουρα ποικίλα άρθρα σε γυναικεία περιοδικά, που αφορούν, τους τρόπους με τους οποίους μια γυναίκα μπορεί να κρατήσει έναν άντρα ή να τον εντυπωσιάσει στο σεξ. Αυτές οι συμβουλές, όμως, αν και εμπεριέχουν δόσεις αλήθειας και έρευνας δεν βρίσκουν πάντα εφαρμογή στη ζωή. Γιατί;
Γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις έναν άντρα που δεν θέλει να μείνει ό,τι κόλπο και αν κάνεις στο κρεβάτι.
Είναι η χημεία με τον σύντροφό σου που κάνει την ένωση σας μοναδική και όχι οι τεχνικές. Σημασία δεν έχει τι κάνεις. Σημασία τελικά έχει τι να ΜΗΝ κάνεις στις σχέσεις σου με τους άντρες... 4 από αυτά στο κείμενο που ακολουθεί.

Aποκαλύπτεις τα πάντα για τη σχέση σου στις κολλητές σου
Οι γυναίκες που οι φιλενάδες τους ξέρουν περισσότερα για εκείνες από ότι ο σύντροφός τους δεν έχουν μια υγιή ερωτική σχέση. Οι ειδικοί αποκάλυψαν πως οι γυναίκες με ισορροπημένες σχέσεις δεν μοιράζονται πολλές και "dirty" πληροφορίες για την ερωτική τους ζωή στις φίλες τους. Οι άντρες θέλουν να νιώθουν πως είναι μέρος μια αποκλειστικής ομάδας οπότε μην του χαλάς τη διάθεση να μοιράζεσαι με εκείνον και μόνο τα πάντα και αποκλειστικά.

Νομίζεις ότι μπορείς να τον αλλάξεις
Ο άντρας θα αλλάξει τη συμπεριφορά του μονάχα αν πειστεί ότι έτσι θα γίνει πιο χαρούμενος ή καλύτερος άντρας. Το πρόβλημα είναι πως ενώ στην αρχή της σχέσης εσύ έβλεπες τα καλά του μετά αποφάσισες πως ήρθε η ώρα να τον αναβαθμίσεις. Ναι, βέβαια στην αρχή παρουσίασε τον καλύτερο του εαυτό για να σε κάνει δική του, αλλά η επιμονή σου να γίνει κάποιος άλλος απλά καταστρέφει τη σχέση σου αφού εκείνος νιώθει ανεπαρκής στα μάτια σου.

Συμβιβάστηκες με έναν άντρα που δεν σου ταιριάζει στο κρεβάτι
Ναι, ήταν παιδί για σπίτι, αλλά αν δε νιώθεις την ανάγκη να τον ικανοποιήσεις σωματικά και αυτός εσένα -ειδικά στις αρχές της σχέσης- τότε σας λείπει ένα πολύ σημαντικό συστατικό μιας ευτυχισμένης σχέσης. Ας είμαστε ειλικρινείς άλλωστε... αν σε κάνει να ξεχνάς το όνομα σου στην κρεβατοκάμαρα σίγουρα θα του συγχωρέσεις που ξεχνάει να πετάει τα σκουπίδια το πρωί.

Αποτυγχάνεις να κατανοήσεις όσα τον ενδιαφέρουν
Αν καταφέρεις έγκαιρα να βρεις για ποιον λόγο έχει αυτά τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και τον θαυμάσεις για αυτά τότε θα μπορέσεις να κατανοήσεις το πάθος του και να μπεις στο πρόγραμμά του. Αν όχι τότε και οι δυο σας θα προσπαθείτε να βρίσκετε ικανοποίηση και χαρά έξω από τη σχέση χωρίς να ζείτε ουσιαστικά μαζί την καθημερινότητα. Δώσε μια ευκαιρία στο ποδοσφαιρο!

Διαβάστε ακόμη:

Καμία κρίση:10 υπέροχες (& ανέξοδες) ιδέες για να περάσεις ρομαντικά με τον σύντροφό σου