Οι πέντε ατάκες που λέει κάθε ερωτευμένη γυναίκα

Οι πέντε ατάκες που λέει κάθε ερωτευμένη γυναίκα

Aν δεν τις λες μάλλον δεν είσαι!

Πέντε προτάσεις που μόνο μια ερωτευμένη γυναίκα μπορεί να πει για τον σύντροφό της (και να τις πιστεύει)...


"Αυτός είναι ξεχωριστός για μένα"

Όταν είσαι ερωτευμένος αρχίζεις να πιστεύεις πως η αγάπη που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου είναι μοναδική. Αυτή η πεποίθηση προκύπτει από την ανικανότητά σου να νιώσεις ερωτικό πάθος για οποιονδήποτε άλλον. Σίγουρα κάθε συναίσθημα είναι διαφορετικό, αλλά το αίσθημα πως αυτή τη φορά είναι ξεχωριστό είναι το πρώτο σημάδια ότι είσαι ερωτευμένη.

"Είναι τέλειος"
Ο έρωτας είναι τυφλός και το ότι βλέπεις μόνο τα καλά του στοιχεία, αδιαφορώντας για τα ελαττώματά του είναι η απόδειξη. Επιπλέον η σκέψη σου κατά τη διάρκεια της ημέρας πηγαίνει συνέχεια σε καταστάσεις που έχετε ζήσει μαζί, στο χτεσινό ραντεβού, στην τελευταία συνάντηση. Αυτή η κατάσταση που ξαναζείς όταν είσαι μόνη σου όσα ζείτε οφείλεται στα αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης που παράγει το σώμα σου όταν σε χτυπάει ο φτερωτός Θεός.

"Μακάρι να ήμασταν μαζί συνέχεια"
Η συναισθηματική εξάρτηση από κάποιον υποδηλώνει έντονα ερωτικά συναισθήματα. Όταν είσαι ερωτευμένη τα συναισθήματα της ζήλιας, της κτητικότητας, του φόβου της απόρριψης και του χωρισμού είναι αναπόφευκτα.

"Θα έκανα τα πάντα για εκείνον"
Αν είσαι ερωτευμένη διακατέχεσαι από μια ακατανίκητη αίσθηση προστασίας για τον άντρα που θες και νιώθεις έτοιμη να θυσιάσεις τα πάντα για εκείνον. Και το λες και το εννοείς.

"Δεν είναι μόνο το σεξ"
Παρόλο που η επιθυμία για τη σεξουαλική ένωση είναι σημαντική για έναν ερωτευμένο, τελικά η συναισθηματική ένωση είναι σημαντικότερη. Έρευνα έδειξε πως το 64% των ερωτευμένων ανθρώπων που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα συμφώνησαν με τη δήλωση πως "το σεξ δεν είναι το σημαντικότερο συστατικό στη σχέση με τον σύντροφό τους". Ο έρωτας χρειάζεται τα πάντα εκτός από την σεξουαλική έλξη.

Διαβάστε ακόμη:

Όταν σε θέλει μόνο για σεξ η λύση είναι μονάχα μία...