Τι προσπαθούν να σου πουν τα σεξουαλικά όνειρα που βλέπεις για την ερωτική σου ζωή

Τι προσπαθούν να σου πουν τα σεξουαλικά όνειρα που βλέπεις για την ερωτική σου ζωή

Υπάρχει εξήγηση που ονειρεύεσαι τα βράδια σεξ με έναν άγνωστο

Τα σεξουαλικά όνειρα είναι μια ένδειξη της ποιότητας της σεξουαλικής σου ζωής στο σύνολό της. Μπορεί ο Φρόιντ να υποστήριζε πως μερικές φορές στα όνειρα ένα τσιγάρο είναι απλώς ένα τσιγάρο, παρόλ' αυτά θεωρούσε πως τα σεξουαλικά όνειρα είναι πάντα κάτι παραπάνω.

Αν το πιστεύεις και εσύ... αυτά είναι τα πιο συχνά ερωτικά όνειρα και αυτές είναι οι ερμηνείες τους...

Όνειρα που κάνεις σεξ με αγνώστους
Όταν τα βράδια που κοιμάσαι κουρασμένη ονειρεύεσαι σεξουαλικές πράξεις με άντρες που δεν ξέρεις ή που έχεις δει μια δυο φορές στη ζωή σου είναι συνήθως ένδειξη της κατάστασης της λίμπιντό σου. Ο εγκέφαλος σου προσπαθεί να σου πει πως οι σωματικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται. Βρες έναν καλό και ασφαλή τρόπο να αποφορτιστείς σεξουαλικά.

Όνειρα που κάνεις σεξ με τον πρώην σου
Μπορεί να είσαι εδώ και λίγους μήνες σε νέα σχέση (και ναι πηγαίνει καλά), αλλά το μόνο που έρχεται στον ύπνο σου τα βράδια είναι ο πρώην σου. Μην βιαστείς να σκεφτείς πως τον θες ακόμα. Απλά ο εγκέφαλος σου δεν έχει αλλάξει ταχύτητα! Το σεξ με έναν καινούριο σύντροφο μπορεί να ενεργοποιήσει μνήμες από το παρελθόν. Με τον καιρό και όσο δημιουργείς νέες αναμνήσεις με τον σύντροφό σου ο εγκέφαλος σου θα αλλάξει εικόνες και τα όνειρά σου θα προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και στα νέα πρόσωπα.

Όνειρα που κάνεις σεξ... και έχεις μια εκπληκτική σχέση
Είχες ένα σεξουαλικό όνειρο, αλλά η αίσθηση που σου έμεινε όταν ξύπνησες δεν ήταν το σεξ καθαυτό, αλλά τα προκαταρκτικά στον καναπέ, το ρομαντικό δείπνο που σε πήγε, η οικειότητα που ένιωσες μαζί του. Αυτά είναι στοιχείο του πως θες να σου φέρονται στις προσωπικές σχέσεις –ίσως με περισσότερη αγάπη και ειλικρίνεια. Μετά από αυτό το όνειρο πρέπει να επανεξετάσεις αν η σχέση που έχεις τώρα σε κάνει να νιώθεις όμορφα ή αν σου δίνει όσα θες.

Διαβάστε ακόμη:

Οι πέντε ατάκες που λέει κάθε ερωτευμένη γυναίκα