3 καυτοί λόγοι για να κάνεις sexting σήμερα & τι πρέπει να προσέξεις

3 καυτοί λόγοι για να κάνεις sexting σήμερα & τι πρέπει να προσέξεις

Ξεκίνησε μια άκρως ερωτική εβδομάδα για σένα και τον σύντροφό σου

Μεταξύ του επαγγελματικού φόρτου, των οικιακών υποχρεώσεων και του καθημερινού άγχους να προλάβουμε τα πάντα ποια δε θα ήθελε ένα σέξι μήνυμα μέσα στην ημέρα από τον σύντροφό της;

Σε πρόσφατη έρευνα το 75% των ερωτηθέντων έχουν κάνει ή κάνουν τακτικά sexting και υποστηρίζουν πως τα πλεονεκτήματά εξαφανίζουν τα ρίσκα που ενέχει.
Και αφού λοιπόν είναι τόσο καλό για μια σχέση γιατί δεν το κάνουν όλοι; Για αρχή γιατί μερικοί είναι πιο ντροπαλοί από τους υπόλοιπους και κατά δεύτερον γιατί δεν είναι όλοι σε σχέση! Πριν το τολμήσεις και αφού το έχεις σκεφτεί καλά σου παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα και τι πρέπει να προσέχεις πριν πατήσεις "αποστολή".

Το sexting κάνει τη σχέση σου περισσότερο διασκεδαστική.
Γυρνάει και εσένα και εκείνον στο αρχικό στάδιο της σχέσης σας τότε που σκεφτόσασταν το σεξ κάθε δευτερόλεπτο. Όταν επιδίδεστε σε sexting φλερτάρετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον και το σώμα σου ανταποκρίνεται θετικά, απελευθερώνοντας ορμόνες, που σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αποπλανεί το μυαλό σου πριν ενωθείτε σωματικά!
Πρόσφατη έρευνα του εξωτερικού υποστηρίζει πως δεν έχει σημασία η ποσότητα που κάνεις σεξ, αλλά η ποιότητα. Ένα από τα σημαντικότερα συστατικά της ποιότητας είναι η προσμονή του. Όταν ανυπομονείς να αποκτήσεις κάτι το σώμα σου απελευθερώνει ουσίες που σε κάνουν ευτυχισμένη.

Το να διατηρείτε ένα μυστικό μόνο για εσάς σας φέρνει πιο κοντά
Από τη στιγμή που έχετε πονηρά μηνύματα ή φωτογραφίες του άλλου στο κινητό σας νιώθετε αυτόματα περισσότερη οικειότητα και μια ξεχωριστή ένωση. Αυτό το συναίσθημα κάνει το σεξ ακόμα καλύτερο.

Τι πρέπει να θυμάσαι:

  • Αρχικά, εσύ και ο σύντροφός σου βάλτε όρια στη διαδικασία. Συζήτησε μαζί του όσα θες να κάνεις και μέχρι πουύ θες να φτάσετε το sexting σας.
  • Πριν κάνεις οτιδήποτε βεβαιώσου πως είσαι σε μια ασφαλή και αφοσιωμένη σχέση ώστε να αποφύγεις τη διαρροή των φωτογραφιών σου.
  • Μία στρατηγική που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα είναι να υποσχεθείτε ο ένας στον άλλον πως θα σβήνετε τις φωτογραφίες μετά από κάθε συνομιλία.
  • Αν έχετε παιδιά βεβαιωθείτε πως δεν έχουν πρόσβαση στο κινητό σας.


Βάλτε φαντασία και καλή εβδομάδα!

Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα απολαύσεις καλύτερο σεξ ΚΑΘΕ φορά; 6 sex tips αρκούν