Οι άντρες σε αγνοούν και αναρωτιέσαι γιατί; Εμείς ξέρουμε

Γωγώ Φούντα
Οι άντρες σε αγνοούν και αναρωτιέσαι γιατί; Εμείς ξέρουμε

Κάνεις σίγουρα αυτά τα 5 βασικά λάθη και δε σηκώνουμε κουβέντα

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας φίλη μου. Oι καιροί είναι δύσκολοι και οι σχέσεις ακόμα περισσότερο. Το κακό πλέον είναι, ότι άμα είσαι λίγο αθωούλα και πας λίγο με το σταυρό στο χέρι, άντρα δε βγάζεις και στο εγγυόμαστε. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί οι εποχές που τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά και γλυκά, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Είσαι μόνη κι έρημη, και αναρωτιέσαι για ποιο λόγο δεν μπορείς να βρεις κάποιον να σε αγαπήσει; Έχεις 5 χρόνια να κάνεις σχέση και προβληματίζεσαι για το αν... θα υπάρξει επόμενη; Ενώ είσαι, κατά γενική ομολογία καλλονή-είδες τι καλές που είμαστε;-οι άντρες σε έχουν εντελώς γραμμένη; Για ρίξε μια ματιά παρακάτω γιατί νομίζουμε πως έχουμε κάτι για σένα.

1. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Ήρθε η ώρα να σε ενημερώσουμε, ότι όταν βγαίνεις για ποτό ή σε μία παρέα που ξέρεις ότι θα είναι κι αυτός που θέλεις, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να βάφεσαι λες και πρόκειται να παρελάσεις στην Πάτρα! Όχι ειλικρινά... Θα θέλει να χαζέψει τα μάτια σου, θα γλαρώνουν από την ψεύτικη βλεφαρίδα, που σίγουρα έχεις βάλει λάθος, θα θέλει να θαυμάσει τα χείλη σου, τα οποία «ψηνόταν» και να φιλήσει, έχουν πάνω τους 25 αποχρώσεις κραγιόν και ένα περίγραμμα που φτάνει μέχρι την μύτη. Helloooooo... βάλε λιγότερο μακιγιάζ και περισσότερη τσαχπινιά, μην πούμε κάτι άλλο και παρεξηγηθούμε. Αλλιώς θα καταλήξεις να είσαι εντυπωσιακότατη και εντελώς μόνη.

2. Α και για να μην ξεχάσουμε... Το ότι πήγες κομμωτήριο, έφτιαξες τα νύχια σου ή πήρες καινούρια παπούτσια, μπορεί εσένα να σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα και τέλεια, αλλά να ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να τα παρατηρήσει, τουλάχιστον όχι περισσότερο από τα οπίσθια και το στήθος σου. Οk αν παρατηρούσε τα άλλα, θα ήταν και κομματάκι ανησυχητικό.

3. Το να προσπαθείς πολύ, είναι κάτι που τους ξενερώνει. Δηλαδή, μπορεί εμένα κι εσένα φίλη εκεί έξω, να σε κολακεύει το ότι κάποιος σε κυνηγάει και είναι εκεί για σένα ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά δυστυχώς αυτό δε συμβαίνει στους άντρες. Το γνωστό γράψιμο, είναι αφροδισιακό για εκείνους, με αποτέλεσμα να πεισμώνουν και να γουστάρουν ακόμα περισσότερο. Δεν είπαμε να τον θες, αλλά να κρατάς επίτηδες πόζα επ' αόριστον-γιατί τότε θα είσαι καθυστερημένη-αλλά και λίγο ψηστήρι δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Εξάλλου ο άντρας είναι ο κυνηγός της υπόθεσης, οπότε δώστου την ευκαιρία να σου δείξει τις... όποιες ικανότητές του στο κυνήγι.

4. Στο ίδιο mood με τα παραπάνω, να σε ενημερώσουμε, ότι αν το ντύσιμό σου στις εξόδους σου, περιλαμβάνει μόνο φορέματα, φούστες, περίεργα αξεσουάρ, ψηλοτάκουνες γόβες και κόκκινο κραγιόν, sorry αλλά έχεις μεγάλο πρόβλημα. Διότι όταν εμφανιστείς έτσι, μπορεί να γυρίσουν κάποιοι να σε κοιτάξουν, αλλά μέχρι εκεί και τίποτα παραπάνω. Μετά λύπης στη συνέχεια θα διαπιστώσεις, ότι οι άντρες μιλάνε στις κοπέλες που φόρεσαν... τζιν (JESUS) κι εσύ έχεις μείνει μπουκάλα, με το πιο άβολο φόρεμα του κόσμου, και κάτι παπούτσια που μισούν το ανθρώπινο κότσι αλλά και τον κουντεπιέ as well. Αχ και μόνο που το σκεφτήκαμε κουραστήκαμε.

5. Η ιερή ώρα του φαγητού: Είσαι λιγόφαγη, που λένε και οι γιαγιάδες; Με γεια σου με χαρά σου! Εμείς δεν είμαστε οπότε λέμε να το απολαύσουμε κιόλας. Με λίγα λόγια, ένας άντρας, όταν σε δει να στερείσαι βασικές τροφές, να βλέπεις το σουβλάκι και να κάνεις ιούυυυ (ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ;;;) και να λες ότι τρως μόνο βιολογικά προιόντα γιατί ο οργανισμός σου δε δέχεται τα... κανονικά, συγνώμη αλλά είσαι καταδικασμένη να μείνεις μόνη για πάντα. Φάε κορίτσι μου με την ησυχία σου, απόλαυσε το φαγητό σου όπως κάνει, σίγουρα, και ο καλός σου. Δεν είπαμε να τρως με μανία και να σου τρέχει η σάλτσα στο πηγούνι, εντάξει όχι, αλλά μη γίνεσαι σπαστική σε παρακαλούμε. Για τον άντρα δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία γυναίκα που ξέρει να τρώει. Ξύπνα επιτέλους!!!