Γυναικείος οργασμός: Οι 5 στάσεις που θα στον προσφέρουν γρήγορα και εγγυημένα

Γυναικείος οργασμός: Οι 5 στάσεις που θα στον προσφέρουν γρήγορα και εγγυημένα

Ακολούθησε τις συμβουλές και δε θα χάσεις

Ποιο είναι το ζητούμενο φίλη μου τη σήμερον ημέρα; Καλά εκτός φυσικά από την υγεία και να έχεις έστω τα απαραίτητα για την επιβίωσή σου-βρε πού φτάσαμε-είναι να έχεις και την ψυχική σου υγεία, η οποία αν μας ρωτάτε, αρκετές φορές είναι και πιο σημαντική από τη σωματική. Η ψυχική υγεία λοιπόν, κατακτάται με διάφορους τρόπους, και ένας από αυτούς-συγχωρέστε μας αλλά ισχύει-είναι και το σεξ! Και όταν λέμε σεξ, εννοούμε σεξ με τα όλα του. Και όταν λέμε με τα όλα του, εννοούμε με τους οργασμούς του φυσικά. Γιατί τι να το κάνεις το σεξ, όταν υπάρχει αλλά δεν οδηγεί στην κορύφωση; Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι δυστυχώς μετά, είσαι σε ακόμα πιο έξαλλη κατάσταση απ' ότι ήσουν πριν. Λοιπόν φίλη μου, επειδή εμείς την αγαπάμε τη γυναίκα, και εκτός από το καλό της, θέλουμε και την ψυχική της υγεία, λέμε να σου δείξουμε, ή για την ακρίβεια περιγράψουμε, τις απόλυτες στάσεις για να μπορέσεις να πετύχεις τον πολυπόθητο οργασμό.

1. Αυτός που σου έχει πει ότι το ιεραποστολικό είναι βαρετό και ότι το προτιμούν κυρίως ζευγάρια μεγαλύτερης ηλικίας, για ευνόητους λόγους, δεν ξέρει τι του γίνεται! Εμάς λοιπόν θα ακούς και δεν θα χάσεις. Πάρε λοιπόν ένα μαξιλάρι, βάλτο κάτω από την μέση σου και σήκωσε τα πόδια σου ψηλά, περνώντας τα πάνω από τους ώμους του. Με τον τρόπο αυτό και οπτική επαφή θα έχεις με τον παρτενέρ σου και η διείσδυση θα φτάσει σε... υψηλά επίπεδα προσφέροντάς σου την απόλυτη ευχαρίστηση. Τολμούμε να πούμε, ότι με τη στάση αυτή, πολύ πιθανό να πετύχει και το σημείο G σας. Λέμε εμείς...

Οι άντρες μίλησαν: Αυτά είναι τα πράγματα που σιχαίνονται στις single γυναίκες

2. Όπως φυσικά γνωρίζετε, και γνωρίζει και όλος ο κόσμος, το γνωστό doggy style είναι η αγαπημένη στάση των αντρών. Μην του στερήσεις τη χαρά, αλλά μπορείς να αλλάξεις λίγο τη στάση αυτή προς δικό σου όφελος. Ξάπλωσε μπρούμυτα, όχι στα τέσσερα, προσοχή, και άνοιξε ελάχιστα τα πόδια σου. Ανασήκωσε και λίγο τα οπισθιά σου και είσαι έτοιμη. Το μόνο που λείπει είναι να έρθει εκείνος από πάνω σου, με το σώμα του να στηρίζεται με τα χέρια στο κρεβάτι.

3. Αν πάλι είσαι λίγο τεμπέλα, σου έχουμε την κατάλληλη στάση, η οποία και προσπάθεια δεν απαιτεί και οργασμούς σου εγγυάται. Ξάπλωσε λοιπόν ανάσκελα και βάλτον να καθίσει δίπλα σου στα πλάγια. Πέρασε τα πόδια σου πάνω από τα δικά του, ώστε να δημιουργείται από κάτω μία μικρη γέφυρα, και άστον να μπει μέσα σου. Αυτός θα κάνει τη δουλίτσα, κι εσύ θα απολαμβάνεις την ευχαρίστηση που θα σου προσφέρει.

4. Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η στάση με τη γυναίκα από πάνω. Βάλτον να ξαπλώσει ανάσκελα και κάτσε από πάνω του, με την πλάτη γυρισμένη. Τοποθέτησε τα πόδια σου ανάμεσα στα δικά του, και κλείστα όσο περισσότερο μπορείς. Με τον τρόπο αυτό, και από πάνω θα είσαι, που σημαίνει ότι θα ελέγχεις εσύ την κίνηση και θα την κατευθύνεις όπου θέλεις και τα πόδια σου θα παραμένουν κλειστά ώστε να στενεύει ο κόλπος σου και άρα ο οργασμός να είναι πιο εύκολος και έντονος. Θες κι άλλα;

10 απροσδόκητες κινήσεις στο σεξ που σίγουρα θα λατρέψει

5. Nόμιζες ότι δε θα έμπαινε στο παιχνίδι και ένα... έπιπλο; Μα πόσο αθώα είσαι βρε κορίτσι μου. Λοιπόν στην προκειμένη θα χρειαστείς ένα τραπέζι και τίποτα παραπάνω. Ανέβα λοιπόν, αν είσαι μικροκαμωμένη... σκαρφάλωσε, και κάτσε ανάσκελα με τα οπίσθιά σου στην άκρη του τραπεζιού. Στο σημείο αυτό, μπαίνει και το αγόρι στο παιχνίδι. Πέρασε το ένα σου πόδι πάνω από τον ώμο του και άσε τα υπόλοιπα πάνω του. Εσύ μπορείς απλά να απολαύσεις.