Kάνε το καλύτερο σεξ της ζωής σου, με αυτά τα απλά tips

Kάνε το καλύτερο σεξ της ζωής σου, με αυτά τα απλά tips

Όταν οι ειδικοί συμβουλεύουν, εσύ απλά πάρε χαρτί να σημειώσεις

Kαι μιας και οι γιορτές πλησιάζουν, ξέρεις τώρα, βόλτες, αγκαλίτσες, καμιά εκδρομούλα, παθιασμένα φιλιά κάτω από το γκι, εντάξει δεν είμαστε αμερικανάκια αλλά όποτε μας βολεύει το ξενόφερτο το έθιμο το υιοθετούμε, λέμε να σoυ δώσουμε κάποια μικρά και αρκετά απλά tips για να μπορέσει το σεξ σου, με τον αγαπημένο, το sex buddy ή anyway με τον πρώην σου, να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο: Με λίγα λόγια να αγγίξει κορυφή! Και επειδή εμείς, δεν μιλάμε αυθαίρετα, δεν το κάνουμε ποτέ αυτό, συμβουλευτήκαμε κάποιους ειδικούς, οι οποίοι μας έδωσαν τα κατάλληλα, και αρκετά βασικά tips ώστε να γίνεις η απόλυτη sex machine και να τον αφήσεις με το στόμα ανοιχτό! Διάβασε παρακάτω, με προσοχή παρακαλούμε, και από σήμερα κιόλας προσπάθησε να υιοθετήσεις τις συμβουλές, γιατί να ξέρεις, θα σε σώσουν!

1. Aποδέξου επιτέλους τον εαυτό σου γυμνό: Συγνώμη αλλά αν δεν αγαπάς τον ίδιο σου τον εαυτό και στην προκειμένη το σώμα σου, τότε πώς περιμένεις να σε αγαπήσει εκείνος; Αν καθημερινά σχεδόν παραπονιέσαι για τα μπούτια, την κυτταρίτιδα ή την κοιλιά σου και ο χειρότερος εφιάλτης σου είναι να κάτσεις μαζί του γυμνή στο φως-γιατί στο σκοτάδι καθόμαστε όλες κοπελιά-τότε μάλλον έχεις πολύ δρόμο και φυσικά δουλίτσα μπροστά σου. Κάτσε μπροστά στον καθρέφτη, κοιτάξου, κάνε τις παρατηρήσεις σου με ειλικρίνεια, και αν όντως κάτι σε ενοχλεί και μπορείς να το αλλάξεις, κάντο! Αν όχι, αποδέξου τον εαυτό σου και το σώμα σου, και απελευθερώσου! Θα δεις μεγάλη διαφορά να ξέρεις.

2. Κάντο... απαγορευμένο: Είσαι έξυπνο κορίτσι και πιστεύουμε έχεις καταλάβει, αλλά σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε σύγχυση, έχουμε όλη την καλή διάθεση να σου πούμε περισσότερες λεπτομέρεις. Λοιπόν, όπως γνωρίζεις το απαγορευμένο είναι και... λατρεμένο-δανειζόμαστε το στίχο του τραγουδιού αν θέλεις-οπότε ήρθε η ώρα να το εφαρμόσεις για να βγάλεις τη σεξουαλική σου εμπειρία από την ρουτίνα. Φαντάσου γαι παράδειγμα, να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να κάνεις σεξ, αλλά να αρχίσεις να πλάθεις μία ιστορία στο μυαλό σου, η οποία θα μετατρέψει σε απαγορευμένο καρπό τον καλό σου, αλλάζοντάς σου τη διάθεση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Aπλό και εύκολο.

3. Πες του και τίποτα: Εντάξει κι αυτός έχει αντίληψη και μυαλό να καταλάβει 5 πράγματα και υποθέτουμε σε γνωρίζει κάπως καλύτερα, αλλά επειδή δεν είναι μέντιουμ, και επειδή δεν μπορεί να βρίσκεται μέσα στο μυαλό σου, καλό θα ήταν κάποιες φορές να του λες τι ακριβώς θέλεις και τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί και σε ερεθίζει. Δεν είναι κακό εξάλλου να ζητάς αυτό που επιθυμείς και φυσικά να το παίρνεις. Πώς νομίζεις ότι θα αναβαθμίσεις το σεξ σου; Με νοήματα και γρίφους; Μίλα λοιπόν!

4. Άλλαξε... περιβάλλον: Εντάξει μπορεί το κρεβάτι να είναι βολικό, αλλά που και που, αξίζει να το... αφήνεις και να κάνεις τη βόλτα σου και σε άλλα μέρη. Ζήσε επικίνδυνα βρε κορίτσι μου, πάρε τα ρίσκα σου και ό, τι γίνει. Είστε στο αμάξι και σας ήρθε η... επιθυμία; Για ποιο λόγο να την καταπνίξετε και να μη σταματήσετε σε μία ακρούλα να κάνετε δουλίτσα; Δε θέλετε υπαίθριο; Πηγαίνετε σε ένα ξενοδοχείο. Γενικότερα κάντε διαφορετικά πράγματα τα οποία θα προσθέσουν ενδιαφέρον και ποικιλία στις συνευρέσεις σας.

Oδηγός σωστού φλερτ: 8, δοκιμασμένα, tips για να τον κερδίσεις

5. Και κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος: Αν είσαι η απόλυτη τεμπέλα, και η λέξη γυμναστική είναι ικανή να σε γεμίσει σπυριά και ανατριχίλα, τότε κάνε κάτι για να το αλλάξεις αυτό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η άσκηση είναι το καλύτερο τονωτικό, όχι μόνο για τον οργανισμό σου αλλά και το σεξ (φυσικά). Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενδυναμώνει το καρδιαγγειακό σύστημα και φυσικά διώχνει το στρες, κάτι που με τη σειρά του ανεβάζει τη διάθεση για σεξ! Επιπλέον, ενισχύει την αυτοπεποίθηση για το σώμα σου, το οποίο αν μας ρωτάς είναι και το πιο σημαντικό.

Tαντρικό σεξ: Μήπως έχει έρθει η ώρα να το δοκιμάσεις;