Ποια είναι η καλύτερη ώρα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού;

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού;

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα σε εκπλήξουν

Tι πρέπει να έχει ένα πρώτο ραντεβού για να είναι πετυχημένο; Να είναι ευχάριστο, να γίνει σε ένα μέρος που αρέσει και στους δύο, να έχει ροή και να μην κάνει κοιλιά! Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεσαι, για να γυρίσεις σπίτι σου ευχαριστημένη θα πρέπει αν μη τι άλλο να μην έχεις σκυλοβαρεθεί! Εκτός βέβαια από όλα τα παραπάνω, υπάρχει κάτι εξίσου σημαντικό και ικανό να κρίνει την επιτυχία ενός ραντεβού.

Αναφερόμαστε στην ώρα της ημέρας, στοιχείο στο οποίο πολλοί δε δίνουν σημασία. Και ποια είναι η κατάλληλη ώρα για ένα σούπερ πετυχημένο ραντεβού; Λυπούμαστε που θα σε απογοητεύσουμε, ειδικά αν είσαι υπναρού, αλλά σύμφωνα με τους ερευνητές, γύρω στις... 8 το πρωί τα ραντεβού τείνουν να είναι πιο πετυχημένα!

Πριν αντιδράσεις, γιατί εντάξει για να φτιάξεις ένα μαλλί και να γίνεις άνθρωπος θα πρέπει να σηκωθείς από τις 6, υπάρχουν κάποιοι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό και είμαστε σίγουροι ότι αν σου εκθέσουμε τις απόψεις τους θα τις βρεις πέρα για πέρα λογικές.

1. Eίσαι αγουροξυπνημένη οπότε έχεις πολύ λιγότερο χρόνο να σκεφτείς το ραντεβού και να αγχωθείς. Ξυπνάς, σουλουπώνεσαι και φεύγεις!

2. Eίσαι φρέσκια και όμορφη σαν τον πρώτο ανθό της άνοιξης. Ε και πώς να μην είσαι αφού μόλις σηκώθηκες από το λήθαργό σου;

3. Aν το ραντεβού πάει καλά, θα πάει και η υπόλοιπη μέρα σου. Για να καταλάβεις, θα σε βρίζει ο διευθυντής σου, κι εσύ θα του στέλνεις φιλάκια.

4. Και αν πάει απαίσια, τουλάχιστον ξέρεις ότι μπορείς να βελτιώσεις τα πράγματα από δω και πέρα.

5. Δεν υπάρχει περίπτωση να μεθύσεις γιατί είναι πουρνό πουρνό! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ.

Σεξ χωρισμού: 8 λόγοι για τους οποίους είναι το καλύτερο

6. Oι προσδοκίες είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες. Εντάξει ποιος περιμένει κάτι καλό από ένα ραντεβού στις 8 το πρωί; Οπότε σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, θα είναι 10 φορές καλύτερο!

To ένα και μοναδικό τρικ που θα απογειώσει τη σεξουαλική σου ζωή