Ένας άντρας απαντάει:Ποιοι είναι οι 3 λόγοι για του οποίους εξαφανίζεται μετά το σεξ;

Ένας άντρας απαντάει:Ποιοι είναι οι 3 λόγοι για του οποίους εξαφανίζεται μετά το σεξ;

Απλά και κατανοητά

Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι αιώνιο και φυσικά άλυτο. Είναι ακριβώς εκείνη η στιγμή που τα δύο κορμιά γίνονται ένα κι εσύ σταματάς να σκέφτεσαι φυσιολογικά και λογικά με αποτέλεσμα να σε κυριεύει το πάθος και το «Έλα μωρέ ας περάσουμε καλά τώρα και από αύριο βλέπουμε». Και τι γίνεται κοπελιά όταν την επόμενη μέρα εκείνος εξαφανιστεί κι εσύ κάθεσαι πάνω από το κινητό σαν πιστή Πηνελόπη;

Ναι δυστυχώς φίλη μου, είναι γεγονός ότι τα αγόρια δεν είναι σαν εμάς. Κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα κάνουν σεξ, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εξαφανιστούν και να μην ασχοληθούν ποτέ ξανά μαζί μας. Ποιοι είναι όμως οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους κάνουν την αποτρόπαια αυτή πράξη;

Πρώτον, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να ντρέπεται. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι άντρες έχουν τεράστιο θέμα με τις επιδόσεις τους, πόσο μάλλον όταν η πρώτη φορά είναι στατιστικά σχεδόν πάντα απογοητευτική. Οπότε μην αποκλείεις το γεγονός ότι θέλει απλά να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Δεύτερον είναι απαίσιος με την επικοινωνία. Συνειδητοποίησέ το επιτέλους: Οι άντρες δεν είναι σαν εμάς. Αυτό σημαίνει ότι είτε θέλουν είτε όχι, υπάρχει πιθανότητα απλά να ξεχάσουν το κινητό τους και να το θυμηθούν ώρες ή και μέρες μετά.

Οι άντρες εξομολογούνται: 5 περίεργα πράγματα που κάνουμε και βρίσκουν ακαταμάχητα

Και ο τρίτος και πολύ βασικός λόγος είναι ότι πολύ απλά χάθηκε το μυστήριο. Ενώ δηλαδή μέχρι να κάνετε σεξ, πίστευε ότι σε θέλει πολύ, μόλις έγινε το μοιραίο η μαγεία και το μυστήριο εξαφανίστηκαν μονομιάς! Μην τον παρεξηγείς, δε φταίει. Αλήθεια πίστευε ότι σε ήθελε.

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού;