4 βασικά πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να παρατηρήσει πάνω σου

4 βασικά πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να παρατηρήσει πάνω σου

Για να μην αγχώνεσαι στο λέμε

Οι γυναίκες ανησυχούμε! Ανησυχούμε γενικά και για τα πάντα! Από το πότε θα γίνουμε μάνες, πότε θα χάσουμε τα 4 κιλά που έχουν κατσικωθεί και πολλά πολλά άλλα. Εφόσον λοιπόν ανησυχούμε για όλα αυτά, δεν είναι λογικό να ανησυχούμε, και πολύ θα λέγαμε, και για την εικόνα που έχουν οι άντρες για εμάς; Γιατί μπορεί να λέμε ότι περιποιούμαστε τον εαυτό μας γιατί πολύ απλά μας αρέσει, και έτσι πρέπει, αλλά αν είμαστε καλεσμένες κάπου και ξέρουμε ότι θα βρίσκεται εκεί και το αντικείμενο του πόθου μας, ε τότε λίγο υπερπαραγωγή θα γίνουμε! Με λίγα λόγια, μας ενδιαφέρει και με το παραπάνω το πώς μας βλέπουν οι άντρες και κυρίως ο ένας και μοναδικός. Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποια βασικά πράγματα τα οποία ένας άντρας δεν πρόκειται ποτέ να παρατηρήσει πάνω σου, ή κι αν παρατηρήσει δεν τον νοιάζει. Σε περίπτωση λοιπόν που κάνεις έστω και κάποιο απο αυτά για άντρα, σε ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και τόσο πολύ!

1. Ρυτίδες: Τώρα βέβαια από την κατηγορία αυτή βγάζει το ψωμί της μία τεράστια μερίδα του πληθυσμού, αλλά ξέρεις κάτι; Κανένας άντρας και ποτέ δεν εκτίμησε μία γυναίκα η οποία έχει πλακωθεί στα botox και τα lifting προσώπου επειδή απλά αρνείται να συμβιβαστεί με τη φυσική φθορά του χρόνου! Αν το γουστάρεις και το κάνεις δικαίωμά σου. Βάλε όσες κρέμες και κάωε όσες ενέσεις θέλεις! Αλλά καλώς ή κακώς κανένας άντρας δεν απέρριψε μία γυναίκα επειδή είχε... ρυτίδες! Άσε δε, που οι περισσότερες από εμάς, βλέπουμε ρυτίδες εκεί που δεν υπάρχουν! Αλλά και να υπάρχουν, χαλαρώσε και απλά δέξου τον εαυτό σoυ όπως είναι. Εξάλλου η ρυτίδα είναι και γοητεία. Και επαναλαμβάνουμε, αν το κάνεις για τον εαυτό σου ή ακόμα και τη δουλειά σου, τότε πάμε πάσο!

2. To μανικιούρ: Καλά δεν είπαμε να έχεις το νύφι βρώμικο, φαγωμένο και τα πετσάκια ένα γύρω να κάνουν πάρτι, αλλά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι ο καλός σου δεν ενδιαφέρεται καθόλου αν το μανικιούρ σου είναι γαλλικό, ή έχεις πετάξει το απόλυτο χρώμα της εποχής ή αν έβαλες ψεύτικα νύχια ή αν τα έχεις πασπαλίσει με χρυσόσκονες! To μόνο που βλέπει είναι χρώμα πάνω σε νύχια! Αν λοιπόν κι εσύ δεν έχεις και ιδιαίτερο ψώνιο με τα νύχια σου, φτιάξτα μόνη σου και φτιάξτα όπως εσύ θέλεις. Εξάλλου ότι κι αν κάνεις στο συγκεκριμένο, δεν πρόκειται να το εκτιμήσει, οπότε γιατί σκας;

3. Koιλιακοί: Βλέπεις τις απανταχού καλλίγραμμες celebriies που διαθέτουν τον κοιλιακό το ζωγραφιστό και ζηλεύεις! Και ερχόμαστε να ρωτήσουμε εμείς: Γιατί βρε κορίτσι μου; Το πόδι το υπέροχο να το ζηλέψεις και να κάνεις τα πάντα για να το... σμιλέψεις, τα οπίσθια που κοιτάζουν ουρανό επίσης, τους κοιλιακούς όμως γιατί; Δεν ξέρουμε αν σε σοκάρουμε, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών αδιαφορεί πλήρως για το αν μία γυναίκα διαθέτει six pack! Μη σου πούμε κιόλας ότι προτιμούν το κάπως πιο αγύμναστο και φυσιολογικό, δεν εννοούμε μπυροκοίλι βέβαια, γιατί τους αρέσει να είναι απαλό και γλυκούλι! Οπότε φίλη μου άσε τους κοιλιακούς και πέρασε μία ενυδατική για να είσαι απαλή και έτοιμη για χάδια.

Ένας άντρας απαντάει:Ποιοι είναι οι 3 λόγοι για του οποίους εξαφανίζεται μετά το σεξ;

4. Κούρεμα και χτένισμα: Πήγαινε όσο θέλεις στο κομμωτήριο και πλήρωσε όσα περισσότερα μπορείς για να κάνεις τις αλλαγές σου, μην μπεις όμως στον κόπο να ρωτήσεις έναν άντρα για το αν του αρέσουν τα μαλλιά σου, γιατί μπορεί να σου απαντήσει ναι, αλλά δεν θα μπορέσει να εντοπίσει καμία αλλαγή, εκτός φυσικά αν από φλογερή κοκκινομάλλα που είσαι, τα ξυρίσεις... γουλί! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι όσο περίεργα χτενίσματα κι αν κάνεις, και όσα αξεσουάρ κι αν φορέσεις στην κεφαλή σου, και όσο κι αν αλλάξεις το χρώμα σου, εκείνος πάντα θα σου λέει: «Μα γιατί δεν αφήνεις τα μαλλάκια σου κάτω φυσικά που είναι πολύ ωραία»; Αυτή είναι μία στάνταρ ατάκα, κι αν πούμε ότι δεν συμφωνούμε θα είμαστε ψεύτες! Η απλότητα είναι το παν άλλωστε...

Οι άντρες εξομολογούνται: 5 περίεργα πράγματα που κάνουμε και βρίσκουν ακαταμάχητα