Ποια είναι η καλύτερη μέρα του χρόνου για να γνωρίσεις κάποιον μέσω διαδικτύου;

Ποια είναι η καλύτερη μέρα του χρόνου για να γνωρίσεις κάποιον μέσω διαδικτύου;

Kαι να σου βγει και σε καλό;

Oι γιορτές πέρασαν και η επιστροφή στην μουντή και γκρίζα καθημερινότητα φαντάζουν σαν ένας γολγοθάς που θα πρέπει να ανέβεις αδιαμαρτύρητα και στωικά. Εντάξει είμαστε λίγο υπερβολικοί αλλά προσπαθούμε να καλωσορίσουμε με χιούμορ και ζωντάνια το Σαββατοκύριακο.

Παρόλα αυτά, και επειδή τα ραντεβού και οι ερωτικές σχέσεις αυτή την περίοδο είναι δύσκολες και δυσεύρετες και περίεργες και όλα αυτά και τόσα άλλα, όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στο ίντερνετ και το online dating προκειμένου να βρει... συντροφιά! Μην κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου νεαρέ και νεαρά! Το έχεις κάνει κι εσύ, και ο φίλος και ο γείτονάς σου, και ήρθε η ώρα να το παραδεχτείς για να το βγάλεις από μέσα σου. Όχι ότι είναι κακό (hellooooo ζούμε στο 2016 που το smartphone είναι η προέκταση του χεριού μας), οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κλείνεις στο χρονοντούλαπο της ντροπής τη δραστηριότητά σου αυτή.

Εμείς ωστόσο, επειδή δουλεύουμε για σένα λίγο παραπάνω, ψάξαμε και βρήκαμε μία πολύ σημαντική έρευνα, της οποίας τα αποτελέσματα έχουν να κάνουν ακριβώς με το online dating. Ποια μέρα του χρόνου είναι η πιο τυχερή για να γνωρίσεις κάποιον μέσω... διαδικτύου; ΤΑΤΑ! Η πρώτη Κυριακή μετά την Πρωτοχρονιά!

6 απροσδόκητα πράγματα που οι άντρες σιχαίνονται σε μία γυναίκα

Ο λόγος; Είναι το μοναδικό βραδάκι που ο κόσμος, μένει σπίτι για να χαλαρώσει από τα ξενύχτια των γιορτών και να ξεκουραστεί για την επιστροφή στη δουλειά. Οπότε τι κάνουμε συνήθως όταν μένουμε μόνοι στο σπίτι; Μα φυσικά κάνουμε chat. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχοντας βαρεθεί από τις κραιπάλες των ημερών, και φυσικά το ευκαιριακό σεξ που ίσως να παρουσιάστηκε, μιλάμε με έναν πιο φυσιολογικό και λογικό τρόπο.

Γυναίκα και φλερτ: Τα πιο αστεία πράγματα που κάνουμε και γινόμαστε... ρεζίλι

Ραντεβού του χρόνου παιδιά.