6 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ αλλά ντρέπονται να ζητήσουν

6 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο σεξ αλλά ντρέπονται να ζητήσουν

Tα ήξερες;

Ας είμαστε ειλικρινείς: Oι άντρες γενικά δεν έχουν τακτ και δεν το έχουν και πολύ με τα λόγια. Κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι εμείς που είμαστε λιγάκι τρελές, και έχουμε την τάση το καθετί να το τραβάμε από τα μαλλιά, τους περιμένουμε στη γωνία μέχρι να κάνουν το επόμενο φάουλ και να τους κάνουμε να το πληρώσουν πολύ ακριβά! Και φυσικά έτσι ακριβώς γίνεται πάντα, μιας οι κακόμοιροι πρέπει να σκεφτούν διεξοδικά πριν πάρουν την μεγάλη απόφαση να ανοίξουν τo στόμα τους. Εμείς λοιπόν, συγκεντρώσαμε κάποια βασικά πράγματα που τα φίλτατα αγόρια θα ήθελα να ζητήσουν στο σεξ-και όχι μόνο- αλλά ντρέπονται πολύ-βασικά φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα-. Διάβασε προσεκτικά γιατί το θέμα αυτό ίσως και να σου αλλάξει τη ζωή!

1. Θέλει να κρατήσει για πάντα τη στιγμή: Αχ τι ρομαντικός! ΝΟΤ! Δε θέλει να κρατήσει τη στιγμή που είστε αγκαλιά και τρώτε παγωτό, αλλά θέλει να σε βγάλει φωτογραφία όταν είσαι γυμνή και του κάνεις στοματικό. Συγνώμη που είμαστε ωμές αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Υπάρχουν και οι τύποι που είναι πιο οργανωμένοι, εντάξει δεν εννοούμε να έχουν το δικό τους... συνεργείο, αλλά μία καμερούλα τη διαθέτουν. Ναι καλή μου, θέλει πολύ να φτιάξει το δικό σας προσωπικό sex tape, κι εσύ ως άλλη Kim Kardashian να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και φυσικά να βγάλεις από μέσα σου την πορνοστάρ που μπορεί να μην ήξερες ότι έκρυβες. Ντρέπεσαι; Δεν πειράζει θα το ξεπεράσεις!

2. Πριν το σεξ, κάτι σημαντικό: Ίσως να μην έχει περάσει από το μυαλό σου, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο ερωτικό για έναν άντρα, από το να συνειδητοποιεί ότι η καλή του... δε φοράει εσώρουχο! Και όταν λέμε δε φοράει εσώρουχο, απαραίτητη προυπόθεση είναι το φόρεμα ή η φούστα γιατί διαφορετικά θα συγκαείς και άντε μετά να τον πείσεις ότι τον IQ είναι υψηλότερο από ραδικιού. Σε περίπτωση που δεν το καταλάβει-θα το καταλάβει αλλά λέμε σε περίπτωση-μπορείς να του το αποκαλύψεις, με τρόπο αισθησιακό και σέξι, όχι σαν να κάνεις ανακοίνωση δρομολογίων του μετρό.

3. Kαι ήρθε η ώρα να αγριέψεις: Δεν ξέρουμε πώς να στο πούμε αθώα μου φίλη, καλά θα το πούμε μια κι έξω να τελειώνει η υπόθεση: Από τη στιγμή που τα ταμπού στο σεξ ένα ένα καταρρίπτονται, oι άντρες είναι όλο και πιο δεκτικοί σε... λίγη βία παραπάνω. Όχι δεν εννοούμε να τον σπάσεις στο ξύλο-είπαμε-αλλά δε νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος που θα ξενέρωνε αν έτρωγε ένα χαστουκάκι. Εδώ βέβαια το θέμα είναι λεπτό. Σε περίπτωση που είναι από εκείνους που δεν προτιμούν το ξύλο, μπορεί η αντίδρασή του να μην είναι και πολύ καλή. Ωστόσο, δε χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις, ή ακόμα καλύτερα να ρωτήσεις. Όχι τίποτα άλλο, είναι κρίμα να σου ανταποδώσει και μάλιστα με όλη του τη δύναμη.

4. Three is a crowd: Για σένα μπορεί για εκείνον όχι. Φυσικά και θέλει να κάνετε τρίο, και φυσικά και θέλει με άλλη μία γυναίκα-όχι νόμιζες θα τη γλιτώσεις-. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, δεν είναι να στο ζητήσει εκείνος, εκείνος παίζει και να το σκέφτεται κάθε μέρα, το θέμα είναι να το πάρεις εσύ απόφαση και να ωριμάσει μέσα σου η σκέψη ότι θα τον δεις να αγγίζει μία άλλη γυναίκα. Πράγμα δύσκολο και ακατόρθωτο, γιατί εμείς ως γνωστόν είμαστε τρελές! A και προσοχή: Mην κάνεις το λάθος και προτείνεις κάποια φίλη σου. Mετά θα τη σιχαθείς, και κρίμα είναι.

5. E και σίγουρα θα πέσει στο τραπέζι και αυτό: Περίμενες ότι δε θα το αναφέραμε; Ε δεν υπάρχει άντρας που να μη θέλει να επισκεφθεί και να εξερευνήσει την πίσω πόρτα σου, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Μην μας ρωτάς γιατί, αυτό είναι μέσα στο μυαλό τους. Το ζητούμενο ωστόσο είναι το τι θα κάνεις εσύ γι' αυτό. Γιατί είτε στο ζητήσουν είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι το θέλουν!

Αμηχανία; 5 καυτές ατάκες για να του πεις όταν τον δεις γυμνό

6. Φυσικά τα sex toys: Κοπελιά μη νομίζεις ότι τα sex toys αφορούν μόνο εσένα. Υπάρχουν και αρκετά αγόρια εκεί έξω που τα αγαπούν αλλά για κάποιο λόγο ντρέπονται να τα φέρουν στο προσκήνιο. Βέβαια, όταν λέμε sex toys, δεν εννοούμε τον αθώο δονητή-αυτό νόμιζες ε;-αλλά... ό, τι μπορείς να φανταστείς και να χρησιμοποιήσεις, προκειμένου να δώσεις το κάτι παραπάνω στο σεξ σου. Είσαι έτοιμη γι' αυτό; Γιατί εκείνος είναι!

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του να είσαι single;

6 γυναικεία λάθη που ξενερώνουν τους άντρες στο σεξ