6 γυναικεία λάθη που ξενερώνουν τους άντρες στο σεξ

6 γυναικεία λάθη που ξενερώνουν τους άντρες στο σεξ

Διάβασε για να μαθαίνεις

Ας είμαστε ειλικρινείς, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, και η μαγεία αν θέλεις, είναι να κάνουμε λάθη, αλλά στη συνέχεια να μαθαίνουμε από αυτά. Για να το κάνεις βέβαια αυτό, θα πρέπει να έχεις πάντα κάποιον που θα σε συμβουλεύσει, θα σου δείξει ποιο είναι το καλό και το κακό και θα σε αποτρέψει από το να κάνεις ξανά τις ίδιες βλακείες. Δεν ξέρουμε φίλη μου αν το έχεις καταλάβει, αλλά τον ρόλο αυτό για σένα, θα τον παίξουμε ευχαρίστως εμείς, μιας και στόχος μας είναι όλες εσείς εκεί έξω, να γίνετε οι απόλυτες θεές του σεξ, πρώτα για εσάς και φυσικά για τους παρτενέρ σας. Ποια είναι όμως τα βασικά λάθη που όλες κάνουμε στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να ξενερώνουμε τα συμπαθή αγόρια και να τους αναγκάζουμε να κάνουν ελεύθερη πτώση και απλά να πηγαίνουν για ύπνο; Δώσε βάση και να είσαι σίγουρη ότι δε θα σε απογοητεύσουμε.

1. Το βασικό και αυτό που δε θα πρέπει να ξεχάσεις ποτέ, είναι ότι ο καλός σου, ο εραστής σου, πες τον όπως θέλεις τελοσπάντων, δεν είναι μάγος! Κάτι που σημαίνει, ότι αν δεν του πεις τι θέλεις, δε θα το ξέρει, ειδικά τον πρώτο καιρό. Δώσε ένα στίγμα ή έστω μία οδηγία. Δε σου είπαμε να βγάλεις και manual-χαλάρωσε κοπελιά-αλλά δεν μπορεί να είσαι τόσο ξινή και να μην ευχαριστιέσαι με τίποτα. Ε κάτι θα υπάρχει που θα σου αρέσει!

2. Πάρε πρωτοβουλία: Γιατί πιστεύεις ότι είναι καθαρά στη δικαιοδοσία του άντρα να προτείνει σεξ και αν εσύ δε θέλεις, να του ρίξεις τη χυλόπιτα και τελικά να τον αγριοκοιτάξεις κιόλας που τόλμησε να μην αντιληφθεί την περίεργη διάθεσή σου; Ποια νομίζεις πως είσαι; Όταν μία έμπειρη και φυσιολογική αν μας ρωτάς, γυναίκα, θέλει σεξ, τότε ρίχνει τα μούτρα της και το ζητάει. Δεν περιμένει από τον άλλο να νιώσει ότι θέλει και να προτείνει. Κατάλαβες;

3. Και πάμε σε ένα άλλο μείζον θέμα: Όταν λέμε να μιλάς στο κρεβάτι, εννοούμε να μιλάς βρώμικα και όχι να βγάζεις το πρόγραμμα της εβδομάδας. Μπορεί να σου ακούγεται τρελό και παρωχημένο, αλλά σύμφωνα με στατιστικά, όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν την τάση να μιλούν περί ανέμων και υδάτων τη στιγμή εκείνη που θα πρέπει να μεταμορφώνονται σε πορνοστάρς. Και ειλικρινά, αν είναι να μιλάς και να πετάς το ένα τούβλο μετά το άλλο, μείνε σιωπηλή και όλα καλά. Εντάξει όχι καλά, αλλά σίγουρα καλύτερα από το να συζητάς για τα γεμιστά που θα φτιάξεις, την ίδια ώρα που εκείνος προσπαθεί να...λειτουργήσει!

4. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ένα και μόνο πράγμα: Η σέξι γυναίκα που ευχαριστιέται το σεξ και το κάνει και καλά, δεν είναι αυτή που κάνει οτιδήποτε κι αν της ζητήσουν, αλλά είναι εκείνη που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Με λίγα λόγια, αν εκείνος επιμένει για ένα συγκεκριμένο πράγμα, το οποίο σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, πες όχι, και το θέμα έχει τελειώσει εκεί. Σε περίπτωση που επιμείνει ή πάει να πάρει πρωτοβουλία, ήρθε η ώρα για χαστούκι. Θα το αξίζει.

5. Και σε παρακαλούμε, μην κάθεσαι σαν αναίσθητη την ώρα που εκείνος προσπαθεί να κάνει σεξ. Δηλαδή καταλαβαίνουμε να μην ξέρεις-βασικά πώς γίνεται να μην ξέρεις;-αλλά το να ανοίγεις απλώς τα πόδια σου, και να περιμένεις στωικά, την επιφοίτηση, είναι βαρετό, κωμικό, ανώριμο και αντισεξουαλικό. Κουνήσου βρε κακομοίρα, θα πιάσουν σκουριά οι αρθρώσεις σου. Δες και καμιά ταινιούλα να επιμορφωθείς μπας και δει χαρά και ο άλλος ο δόλιος.

Θέμα που πονάει: Πώς πρέπει να αντιδράς όταν απλώς... δε σε γουστάρει;

6. A και να μην το ξεχάσουμε: Δε χρειάζεται από την πρώτη φορά να ξεδιπλώσεις όλα σου τα ταλέντα. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να τον κάνεις να σε καψουρευτεί και πιστεύουμε να το ξέρεις. Οπότε, κράτα και κάτι για αργότερα και να ξέρεις δε θα το μετανιώσεις. Κακά τα ψέματα, οι άντρες βαριούνται εύκολα. Οπότε αν του δώσεις τα πάντα από τις πρώτες φορές, μετά δε θα έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σένα.

Η ώρα του προβληματισμού: Τα βασικά χαρακτηριστικά ενός πολύ κακού σεξ