Οι 5 πρώτες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου όταν μαθαίνεις ότι σε κερατώνει

Οι 5 πρώτες σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου όταν μαθαίνεις ότι σε κερατώνει

Δώσε την αμέριστη προσοχή σου στα παρακάτω

Σήμερα φίλη μου, και μιας και η διάθεσή σου πιστεύουμε είναι ανεβασμένη καθότι άλλο να κοιτάς έξω από το παράθυρο του γραφείου και να βλέπεις μαυρίλα κι άλλο τον υπέροχο ήλιο που έχουμε αυτές τις μέρες, λέμε να ασχοληθούμε με ένα θέμα το οποίο είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητο και... αν θέλεις δύσκολα διαχειρίσιμο. To θέμα αυτό δεν είναι άλλο από το κέρατο (φυσικά) και στην προκειμένη όχι το κέρατο που ρίχνεις, γιατί πονάει λιγότερο, αλλά αυτό που τρως, γιατί σε πονάει τόσο πολύ που σε κάνει να σέρνεσαι σαν ηρωίδα ελληνικής ταινίας, να σπας πράγματα και τελικά να χορεύεις ζειμπέκικο! Σε περίπτωση που δεν είσαι drama queen, και μπορείς να διαχειριστείς σχεδόν όλες τις καταστάσεις με ψυχραιμία, τότε μην μπεις στον κόπο να διαβάσεις γιατί δε θα καταλάβεις. Σε περίπτωση όμως που είσαι ολίγον ψυχασθενούλα και ολίγον... crazyyyyy, τότε εμείς είμαστε δώ για να σου δείξουμε ότι δεν είσαι μόνη στον κόσμο αυτό. Ρωτήσαμε λοιπόν και συγκεντρώσαμε, τις πρώτες σκέψεις μιας γυναίκας όταν συνειδητοποιεί ότι τρώει κέρατο.

1. Θα τον σκοτώσω: Μη νιώθεις άσχημα και μην αυτομαστιγώνεσαι: Όλες αυτό σκεφτόμαστε, ή τουλάχιστον αυτό ξεστομίζουμε. Το ευτυχές της υπόθεσης είναι ότι-σχεδόν καμιά μας δεν το κάνει πράξη-γιατί διαφορετικά το αντρικό φύλο θα ήταν είδος υπό εξαφάνιση, και οι φυλακές θα είχαν γεμίσει με απατημένες γυναίκες. Παρόλα αυτά, ο φόνος είναι όντως μία πράξη που περνά και φεύγει από το μυαλό μας, και στη συνέχεια έρχεται το μπουκάλι ουίσκι το οποίο και θα συνοδεύσει το κλάμα σου. Γιατί ουσίκι; Γιατί είναι πιο βαρύ και αναμφίβολα πιο... δραματικό. 'Ασε δε, που άλλο να κλαις κρατώντας το κοντό το σκαλιστό ποτήρι το avant grade κι άλλο το κλασικό, με διαφανές ποτό και καλαμάκι. Ούτε καν!

2. Θα αυτοκτονήσω: Και μετά το φόνο, έρχεται η αυτοχειρία. Εσύ φίλη μου, που πριν το μακελειό σκέφτεσαι να κάνεις κακό στον εαυτό σου, κάτσε λίγο και προβληματίσου μήπως είσαι κάπως... θυματάκι. Διότι, το να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, επειδή αυτός είναι άχρηστος είναι κάτι τουλάχιστον θλιβερό. Φυσικά για τις περισσότερες η αυτοκτονία πηγαίνει στο βουνό σκέψεων που ορθώνεται απειλητικά μπροστά τους: Και πώς θα ζήσω χωρίς αυτόν; Και ποιος θα πάρει το σκύλο; Και θα πρέπει να ακυρώσω και το ταξίδι στην Πράγα και... Θεέ μου έχω γραμμένες όλες μου τις φίλες, και δε θα έχω παρέα πια! Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν. Εξάλλου υπάρχει πιθανότητα να μη χωρίσετε γιατί ίσως και να καταφέρει να σε τουμπάρει. Δε θα εκφέρουμε άποψη. Απλά το αναφέρουμε αυτό.

3. Θα την ξεμαλλιάσω: Ναι ναι είστε κι εσείς που τα ρίχνετε στην άλλη γυναίκα και όχι στον μπερμπάντη το δικό σας. Σου έχουμε ένα ελαφρυντικό πάραυτα γιατί βλέπουμε πάντα τα πράγματα σφαιρικά: Η ΑΛΛΗ, η οποία γνωρίζει ότι το booty call της έχει σχέση, παίζει ηθελημένα με τη φωτιά, οπότε στην περίπτωση που δεχτεί επίθεση από σένα, πολύ πιθανό να σου δώσει και δίκιο. Από την άλλη βέβαια, επειδή είσαι μία κυρία εμείς λέμε να μην ασχοληθείς καθόλου με την περίπτωσή της. Ίσα ίσα που καλύτερα να τα φτιάξει με τον δικό σου και να σε απαλλάξει από ένα άτομο αφερέγγυο και γενικά ακατάλληλο για σένα. Τα λέμε καλά;

4. Θα τον εκδικηθώ: Και φυσικά υπάρχουν και εκείνες-συνήθως είναι σκορπιοί-οι οποίοι διψούν για εκδίκηση και δεν ησυχάζουν μέχρι να το κάνουν πραγματικότητα. Βέβαια, έχουμε να σου πούμε, ότι το ζιζάνιο αυτό τριγυρίζει μέσα σου τα πρώτα 24ωρα της... κατραπακιάς. Απο κει και πέρα αρχίζεις να το ξεχνάς και σιγά σιγά να αδιαφορείς ακόμα και για την ύπαρξή του. Τώρα αν έχεις προλάβει και λίγες ώρες μετά το συμβάν, του έχεις ξεφουσκώσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου και του έχεις σπάσει και ένα τζάμι- έτσι για το καλό-είναι άλλο πράγμα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε στα προκαταρκτικά σύμφωνα με τους άντρες;

5. Εγώ φταίω, καλά να πάθω: Και φυσικά έρχεται και η στιγμή της ενοχής. Και είναι οι ώρες που κάθεσαι και σκέφτεσαι, ότι είναι λογικό να σε κερατώσει γιατί έχεις πάρει 2 κιλά, έκοψες και τα μαλλιά σου περίεργα, και δεν είσαι και το πιο περιπετειώδες ή ενδιαφέρον άτομο. Και πού ξέρεις χρυσή μου πώς είναι η... άλλη εκείνη η δόλια γυναίκα; Ή θαρρείς ότι είναι σωσίας της Gisele; Και αν ήταν δε θα τα είχε με έναν ζάμπλουτο και όμορφο τύπο αλλά θα έκανε σεξ στα κρυφά με τον Τάσο σου που έχει και κοιλιά; Σύνελθε γλυκιά μου, στο μόνο σημείο που φταις, είναι στην μεταξύ σας σχέση, που απλά από ένα σημείο και μετά άρχισε να μην τον καλύπτει, κάτι που συνέβη και σε σένα, απλά δεν είχες τα κότσια να το παραδεχτείς. Αυτό.

Mην ντρέπεσαι: 6 άβολες ερωτήσεις γύρω από το σεξ που φοβάσαι να κάνεις

10 αλήθειες για τον οργασμό, που θα σου αλλάξουν τη ζωή