4 πράγματα τα οποία κανένας άντρας δε θέλει να μάθουμε

4 πράγματα τα οποία κανένας άντρας δε θέλει να μάθουμε

Κι όμως, η σκέψη τους είναι πιο πολύπλοκη από αυτό που νομίζεις

Ως γνωστόν οι άντρες δεν μιλάνε! Όχι ότι είναι μουγγοί αλλά όπως και να το κάνουμε με τα λόγια δεν τα πάνε και τόσο καλά ή τουλάχιστον όχι όσο εμείς οι γυναίκες. Ενώ για εμάς μπορεί να φαντάζει τουλάχιστον αυτονόητο ότι αν έχουμε κάποιο θέμα ή παράπονο ή ανασφάλεια, θα το δηλώσουμε ο κόσμος να χαλάσει και φυσικά θα το δείξουμε, ο άντρας προτιμά να κλείνεται στον εαυτό του σε σημείο μάλιστα που ακόμα και μία σκέψη ή ένα πρόβλημα να έχει, να μην το γνωρίζουν ούτε οι φίλοι του. Όχι γιατί δεν τους εμπιστεύεται, απλά γιατί έτσι είναι. Όσον αφορά στις σχέσεις με τις γυναίκες, είναι πολύ ωραίο και όμορφο κάποιος να εκφράζει τα συναισθήματά του και να δείχνει την αγάπη του, αλλά ακόμα και να μην το κάνει, δεν υπάρχει λόγος να θεωρούμε οτι είναι ένα ανάλγητο γουρούνι που τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του. Ο άντρας λοιπόν, έχει σκέψεις που σίγουρα δεν φανταζόμαστε και προβληματισμούς πολύ πιο σύνθετους από εμάς! Γιατί δεν το ξέρουμε εμείς αυτό; Γιατί πολύ απλά δεν θέλει εκείνος να το μάθουμε! Παρακάτω, σου έχουμε τα top πράγματα τα οποία ένας άντρας δεν θα ήθελε ποτέ και για κανένα λόγο να μάθει η κοπέλα του γιατί και μόνο στη σκέψη τρέμει σαν το ψάρι...

1. Λατρεύουν τις σχέσεις: Υπάρχει γενικότερα η πεποίθηση ότι οι άντρες είναι ελεύθερα πουλιά και σιχαίνονται τις δεσμεύσεις. Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι περνούν αντίστοιχη φάση έστω και μία φορά στη ζωή τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα αγόρια την περνούν μονίμως. Από τη στιγμή που θα βρουν λοιπόν την κατάλληλη, το 90% δίνεται ψυχή και σώμα και μάλιστα απολαμβάνει το γεγονός ότι έχει κοπέλα και αυτός είναι το αγόρι της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι άντρες κάνουν πολύ πιο δύσκολα σχέσεις από τις γυναίκες, οι οποίες δοκιμάζουν κι αν δεν ικανοποιηθούν πηγαίνουν στον επόμενο. Άλωστε, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος είναι πιο έμπιστος, μία γυναίκα που αλλάζει σχέση μια φορά τον μήνα ή ένας άντρας που είναι μόνος 2 χρόνια γιατί απλά δεν έχει βρει κάτι που να τον ενθουσιάσει;

2. Δεν τους αρέσει το σκωτσέζικο ντους: Και ενώ στην αρχή οι άντρες θέλουν να κυνηγήσουν και να διεκδικήσουν μία γυναίκα, είναι άλλωστε και στο DNA τους αυτό, στη συνέχεια, και αφού τα αισθήματα έχουν δηλωθεί, δεν έχουν χειρότερο από μία γυναίκα που τους κάνει καψόνια! Είναι ανταγωνιστικοί, είναι ζηλιάρηδες είναι όμως και λίγο τεμπέληδες. Από τη στιγμή που εκείνος ανοίγει τα χαρτιά του και δηλώνει τον έρωτα ή τελοσπάντων τον πόθο του, αν εσύ το παίζεις ιστορία και είσαι την μία κρύο και την άλλη ζέστη, να ξέρεις ότι τον διώχνεις μακριά σου και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες. Από τη στιγμή που κάποια πράγματα έχουν ξεκαθαριστεί, αυτό που κάνεις παύει να είναι... ζουζουνιά και απλά σπάει νεύρα!

3. Να μας συμπαθούν οι φίλοι τους, αλλά όχι και πολύ: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν άντρα από το να μη συμπαθούν την κοπέλα του οι φίλοι του. Αν αυτό εξασφαλιστεί, τότε νιώθει το λιγότερο βασιλιάς. Αλλά, αυτή η σχέση κρύβει πολλές παγίδες, διότι οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να γίνουν αρεστές, καταφεύγουν σε υπερβολές. Δεν υπάρχει λόγος ούτε να βγεις για καφέ με το φίλο του καλού σου, ούτε να πας για ψώνια μαζί του, ούτε να πας σπίτι του να κάτσετε! Ακόμα και αν δεν το λέει, τον ενοχλεί και είναι λογικό. Ειδικά αν γυρίσει ο φίλος του και του πει ότι τον ζηλεύει και θα ήθελε μία κοπέλα σαν τη δική του, να ξέρεις ότι μόλις η πίεσή του έφτασε στο 20! Το ίδιο βέβαια ισχύει και από την αντίθετη πλευρά. Καλύτερα να μην του πεις ποτέ πόσο καταπληκτικός τύπος είναι ο Κώστας και πως τον βρίσκεις πολύ ενδιαφέροντα γιατί το μέλλον σας διαγράφεται αβέβαιο!

Βαρέθηκες να είσαι το «θύμα» στη σχέση; 6 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις

4. Τρέμουν στην ιδέα ότι θα τους παρατήσεις: Σίγουρα το να προσπαθεί μία γυναίκα να κρατήσει το ενδιαφέρον του καλού της είναι πολύ θετικό, αλλά μη σκας γιατί πολύ απλά, αν αρέσεις σε έναν άντρα, του αρέσεις έτσι ακριβώς όπως είσαι! Για να γίνουμε πιο σαφείς, το γεγονός ότι τον επέλεξες, εκτός του ότι τον έχει κάνει ευτυχισμένο, τον έχει γεμίσει και άγχος για το μετά. Ο λόγος; Πιστεύει ακράδαντα ότι θα τον παρατήσεις για κάποιο καλύτερο που σου την έπεσε στο μετρό. Και δεν έχει κι άδικο, διότι εκτός του ότι η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να βρει αντικαταστάτη, ο άντρας είναι εκ φύσεως λίγο πιο... κάφρος με αποτέλεσμα καμιά φορά ούτε και ο ίδιος να μην ξέρει τι του... βρήκες! Οπότε η εικόνα με τη χωρισμένη να βλέπει ερωτικές κομεντί στον καναπέ, να τρώει παγωτό και να κλαίει, μάλλον αντιπροσωπεύει και το αντίθετο φύλο!

Θέμα που «πονάει»: Αυτά τα 5 πράγματα καταστρέφουν το σεξ μαζί του