Οι χειρότερες ερωτικές συμβουλές που ΔΕΝ πρέπει να ακολουθήσεις ποτέ

Οι χειρότερες ερωτικές συμβουλές που ΔΕΝ πρέπει να ακολουθήσεις ποτέ

Δώσε βάση και δε θα χάσεις

Θα μαλλιάσει η γλώσσα μας αλλά δε θα σταματήσουμε ποτέ να το λέμε: Όσον αφορά στο σεξ και τις σχέσεις, ΜΗΝ ακούς τις φίλες σου, την μαμά σου ή τελοσπάντων οποιονδήποτε ξέρεις ότι σε επηρεάζει πολύ. Το θέμα είναι, αν μας ρωτάς, να ακούς το ένστικτό σου και να δρας αναλόγως. Στο τέλος της ημέρας, όταν και θα έχει έρθει πια η χυλόπιτα, ο μόνος που θα μπορείς να κατηγορήσεις είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Και ξέρεις ποια είναι η μαγεία; Ότι θα τον συγχωρήσεις και πολύ πιο εύκολα και γρήγορα. Γενικότερα, είναι υπέροχο να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους έτοιμους να ακούσουν το ερωτικό σου πρόβλημα, αλλά καλό θα ήταν να μάθεις να διαχωρίζεις τη συμβουλή από την πράξη. Δε σου λέμε να ακούσεις εμάς, που θα έπρεπε γιατί μιλάμε πάντα σωστά, αλλά προσπάθησε να παίρνεις απόψεις και στο τέλος να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις εσύ. Παρακάτω λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις χειρότερες και πιο άκυρες ερωτικές συμβουλές, που φυσικά δεν πρέπει να εφαρμόσεις, και που η ιστορία έδειξε, ότι είναι εντελώς λάθος. Συγκεντρώσου και πάμε!

1. Αν δεν τον εμπιστεύεσαι, παρακολούθησέ τον: Ειδικά τώρα με τα social media που όλοι είμαστε φακελωμένοι αυτό είναι το πιο εύκολο που μπορείς να κάνεις. Έχουμε ένσταση και θα τεκμηριώσουμε ευθύς αμέσως. Τι θα καταλάβεις βρε κορίτσι μου αν φτιάξεις ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook για να ελέγχεις τις κινήσεις του ή δανειστείς το αμάξι της ξαδέρφης σου για να τη στήσεις έξω από το σπίτι του, πάντα παρέα με την κολλητή σου και πάντα τρωγοπίνοντας; Έχεις αντιληφθεί ότι για τους άλλους το σκηνικό είναι αστείο αλλά για σένα ψυχοφθόρο; Και πες ότι κάτι βρήκες, τι σημασία έχει; Είσαι έτοιμη να τον αφήσεις; Τον ρώτησες και σου είπε την αλήθεια; Ή μήπως και μόνο το γεγονός ότι δεν τον εμπιστεύεσαι θα έπρεπε να σημάνει το τέλος της σχέσης σας; Κάτσε και σκέψου και άσε τα καραγκιοζιλίκια. Εσύ είσαι μια κυρία, μην το ξεχνάς.

2. Πάρε εκδίκηση: Δικαιολογείται μόνο αν παίζεις σε εφηβική αμερικάνικη ταινία των '90s, διαφορετικά άσε την εκδίκηση και κοίτα τη ζωούλα σου. Σε άφησε γιατί σε κεράτωσε; Και τι θα κάνεις; Θα πας να τα πεις όλα στην τωρινή του; Ίσως τα ξέρεις! Ίσως μαζί της να είσαι τόσο κύριος και σωστός που το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βγεις η τρελή του χωριού. Είσαι το τρίτο πρόσωπο και θέλεις να γλιτώσεις την καλή του από έναν ψεύτη; Σιγά βρε κορίτσι μου μη νοιάζεσαι τόσο πολύ για εκείνη. Άντε να τον κάνεις να σε σιχαθεί και τίποτα παραπάνω. Ούτε θα χωρίσει ούτε και θα συνειδητοποιήσει πόσο σε θέλει. Αν σε ήθελε τόσο πολύ θα είχε χωρίσει. Βάλε τη λογική και την αξιοπρέπεια μπροστά. Και τελοσπάντων για ένα κούτελο ζούμε.

3. Κάντον να ζηλέψει: Υπάρχουν γυναίκες που παραδέχονται ότι εξαιτίας αυτής της μεθόδου έχουν χάσει τους έρωτες της ζωής τους. Και σου εξηγούμε τι εννοούμε. Δεν είναι όλοι οι άντρες ζηλιάρηδες και δεν είναι όλοι οι άντρες τέρμα εγωιστές. Αυτό σημαίνει, ότι αν για κάποιο λόγο έχετε ψυχρανθεί, κι εσύ εμφανίζεσαι παντού με τον νέο σου-ψεύτικο συνοδό-μόνο και μόνο για να τον τσιγκλίσεις, τότε πολύ πιθανό να καταφέρεις να ξενερώσει και να ψάξει κι εκείνος για κάτι άλλο, αν δεν το έχει ήδη βρει. Και πού ξέρεις; Μπορεί εκείνο το άλλο, να του ταιριάζει περισσότερο από σένα. ΩΧ!

4. Η ειλικρίνεια είναι το παν: Πριν πέσεις να μας φας άσε μας να αναλύσουμε το σκεπτικό μας. Σαφώς και μία σχέση θα πρέπει να βασίζεται στην ειλικρίνεια. Σαφώς. Αλλά υπάρχουν και κάποια πράγματα, τα οποία καλό θα ήταν να μην τα λες. Δηλαδή, αν κάποιος συνάδελφός σου σε φλερτάρει, κι εσύ φυσικά είσαι αδιάφορη, γιατί είσαι πολύ ικανοποιημένη στη σχέση σου, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να του το πεις γιατί το πιο πιθανό είναι να τον κάνεις έξαλλο και να του δημιουργήσεις ανασφάλεια. Αυτά είναι τα απλά. Γυναίκα είσαι και ξέρεις πιστεύουμε πότε να πεις και τι.

5. Ένα διάλειμμα λειτουργεί πάντα ευγερτικά: Μπα... Υπάρχει σημαντική πιθανότητα, όσο εσύ σκέφτεσαι τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας, εκείνος να περνάει πολύ καλά, να κάνει αβέρτα σεξ -ας μην ξεχνάμε το ιστορικό We were on a break του Ross- και τελικά, όταν εσύ τον πάρεις τηλέφωνο με βαθιά σέξι φωνή μετάνοιας και του πεις θέλω να μιλήσουμε, εκείνος να λείπει 3ήμερο ή με τους φίλους ή με την καινούρια και σημασία να μη σου δώσει. Πρόσεχε: Όταν κάτι το διώχνεις, μπορεί και να φύγει. Ο άντρας δεν είναι μπούμερανγκ, καλώς ή κακώς.

6. Όλοι αξίζουν δεύτερη ευκαιρία: Αναλόγως το τι έχουν κάνει και για τι πράγμα μετανοούν. Γενικά, όταν δίνεις τη δεύτερη ευκαιρία, θα πρέπει μέσα σου να είσαι σίγουρη γι' αυτή και να τη θες πραγματικά. Αν έχεις αμφιβολίες και το κάνεις επειδή τον αγαπάς και τον έχεις συνηθίσει,τότε πολύ πιθανό, στην επόμενη στραβή, που θα υπάρξει, να αυτομαστιγωθείς, να κατηγορήσεις τον εαυτό σου, και τελικά να μείνεις μόνη και έρημη να κλαις την μοίρα σου. Σε περίπτωση που δεν μείνεις μόνη, θα είσαι σίγουρα δυσαρεστημένη γιατί πολύ απλά, όσα περιθώρια αφήνεις σε κάποιον, τόσο περισσότερο θα τα εκμεταλλευτεί.

7. To σεξ δεν είναι πια και τόσο σημαντικό: Ναι και μετά ξύπνησες. Τι λες αγάπη μου που δεν είναι το σεξ σημαντικό; Και τότε γιατί κάνουμε σχέσεις; Μη μου πεις δηλαδή ότι ο καλός σου όταν σε πρωτοείδε σκέφτηκε από μέσα του: Μα τι εξαίρετος χαρακτήρας, θα γίνει εκπληκτική μάνα! To σεξ ήταν, είναι και θα είναι σημαντικό. Και δε λέμε σε περιπτώσεις, που ένα ζευγάρι είναι 30 και 40 χρόνια μαζί, που και εκεί σημαντικό είναι, αλλά γίνεται πιο σπάνια. Όταν είσαι 30 ετών και δεν κάνεις σεξ με τον καλό σου, γιατί δε χωρίζεις να βρεις και την ησυχία σου; Άσε που αν δεν του δώσεις εσύ σεξ, θα το βρει αλλού. Και αυτό στο υπογράφουμε.

10 μικρές λεπτομέρειες που ξενερώνουν τους άντρες σε μία γυναίκα

8. Σταμάτα να ψάχνεις για άντρα και θα έρθει από μόνο του: Πώς το έλεγε η Αννούλα η Βίσση; Μην ψάχνεις την αγάπη η αγάπη όλους τους βρίσκει; Α καλά! Δεν λέμε να είσαι ξελιγωμένη και να φλερτάρεις ακόμα και με όποιον βρεις, οι άντρες αντιλαμβάνονται την απελπισία να ξέρεις, απλά δεν υπάρχει και λόγος να κάθεσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι, να παραγγέλνεις delivery-εκτός αν σου αρέσει το delivery boy-και απλά να κλαις την μοίρα σου που δεν έχεις γκόμενο. Αν δεν ψάξεις δε θα βρεις. Νόμος! Το μυστικό της πετυχημένης γυναίκας είναι να ψάχνεται διακριτικά και να μην προκαλεί το φόβο του βιασμού στους άντρες. Αυτή είναι η μαγεία.

7 σημάδια που δείχνουν ότι βγαίνει μαζί σου για να... ξεπεράσει την πρώην του

5 βασικά σημάδια που μαρτυρούν ότι θα σε κερατώσει