5 απροσδόκητα πράγματα που μειώνουν την αντρική λίμπιντο

5 απροσδόκητα πράγματα που μειώνουν την αντρική λίμπιντο

Kάποια ούτε που τα φανταζόσουν

Yπάρχει ένας μύθος, λανθασμένος αν μας ρωτάς, που υποστηρίζει ότι όλοι οι άντρες θέλουν σεξ ανά πάσα ώρα και στιγμή! Κι όμως, αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που πιστεύουν οι γυναίκες, με αποτέλεσμα, όταν αυτές θέλουν και τελικά φάνε τη... χυλόπιτα, οι καυγάδες και η γκρίνια να δίνουν θέση στις γλύκες και τα παιχνιδάκια! Εκτός φυσικά από το άγχος και το στρες, και ίσως κάποια θέματα με τη σύντροφο, για τα οποία φυσικά ευθύνονται και οι δύο, υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα που επηρεάζουν τις σεξουαλικές ορμές των αγοριών και ούτε καν μπορούσαμε να φανταστούμε!

1. Ποτά με... νέον χρώματα: Ναι καλά διαβάσατε! Σύμφωνα με έρευνες, τα ποτά που έχουν σαν βάση το λάιμ ή τα ανθρακούχα ποτά είναι ικανά να προκαλέσουν ζημιά ακόμη και στους όρχεις των αντρών. Επιπλέον, το βρώμιο που περιέχουν, μειώνει τη λίμπιντο και άρα τη διάθεση για σεξ. Την επόμενη φορά που θα θελήσει να πάρει ένα από αυτά τα περίεργα κοκτέιλ, πείστε τον να προτιμήσει απλό, πατροπαράδοτο και κυρίως τίμιο ουίσκι!

2. Υγιής... οδοντοστοιχία: Το να φροντίζει κανείς την στοματική του υγιεινή δεν είναι απαραίτητο μόνο για τους προφανείς λόγους, αλλά σύμφωνα με έρευνες, οι άντρες που αμελούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους, παρουσιάζουν και στυτική δυσλειτουργία! Οπότε την επόμενη φορά κάντε του δώρο μία οδοντόβουρτσα και ένα οδοντικό νήμα, και αναγκάστε τον να τα χρησιμοποιήσει!

3. Σόγια: Είστε ενθουσιασμένες που βρήκατε έναν χορτοφάγο σύντροφο κάτι που σημαίνει ευαισθησία και αγάπη για το περιβάλλον; Μάλλον θα απογοητευτείτε όταν φτάσετε στο κρεβάτι, καθώς η σόγια, την οποία καταναλώνουν συχνά όσοι δεν τρώνε κρέας, είναι υπεύθυνη για την... θηλυκοποίηση των αντρών. Γυναικομαστεία αλλά και υψηλά επίπεδα οιστρογόνων, είναι κάποια από τα αποτελέσματα, ενώ μειώνεται σημαντικά και το μέγεθος της στύσης.

4. Αρωματικά κεριά: Μπορεί να τα θεωρείτε άκρως ρομαντικά και ατμοσφαιρικά, αλλά αυτό ισχύει μόνο για εσάς. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το 2008, βρέθηκε ότι κάποιες από τις ουσίες που απελευθερώνονται στον αέρα από τα κεριά αυτά, επηρεάζουν την αντρική λίμπιντο. Οπότε την επόμενη φορά αφήστε τους ρομαντισμούς και κάντε απλό και ωμό sex! Έτσι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι!

4 χαρακτηριστικά sos που σε κάνουν καλή στο σεξ

5. Φάρμακα: Εκτός του ότι είναι απολύτως λογικό, όταν κάποιος είναι άρρωστος να μην έχει και τρελή όρεξη για sex, τα αγόρια, τα επηρεάζει πολύ και η φαρμακευτική αγωγή. Φάρμακα κατά της γρίπης ή του κρυώματος, περιέχουν χημικά όπως διφαινυδραμίνη και ψευδοεφεδρίνη, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν μείωση της λίμπιντο αλλά και στυτική δυσλειτουργία.

Τον θέλεις; 7 σημαντικοί λόγοι για να του το πεις-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ