Έχεις σχέση; 6 πράγματα που σίγουρα δε σου λείπουν... από τη single ζωή σου

Έχεις σχέση; 6 πράγματα που σίγουρα δε σου λείπουν... από τη single ζωή σου

Είμαστε σίγουροι ότι θα συμφωνήσεις

Ναι, έχεις σχέση και είσαι μια χαρά! Και σίγουρα μπορεί να σου λείπουν πολλά πράγματα από αυτά που έκανες όταν ήσουν single αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα από τα οποία έχεις γλιτώσει. Διότι φίλη μου κακά τα ψέματα, μπορεί να έχεις τις ανασφάλειές σου όταν είσαι σε σχέση, αλλά η αγωνία του να είσαι single και να πρέπει σώνει και ντε να βρεις κάποιον, μάλλον δε συγκρίνεται. Εδώ λοιπόν, σου έχουμε κάποια βασικά πράγματα, τα οποία σίγουρα δε θα σου λείψουν από την παλιά, μοναχική ζωή σου.

1. Γιατί δεν απάντησε στο μήνυμά μου: Η συνεχής αγωνία της single, η οποία σε καμία περίπτωση δε σου λείπει. Και μπορεί αν τελικά όλα πάνε καλά, να τα σκέφτεσαι και να γελάς, αλλά εκείνη τη στιγμή οιυ το ζεις, δεν είναι και το καλύτερο!

2. Να πηγαίνεις στους γάμους μόνη: Κι ας λένε ότι στους γάμους γίνονται οι καλύτερες γνωριμίες, εμείς έχουμε να σου πούμε, ότι καλύτερα να πας με το αγόρι σου και να τελειώνει η υπόθεση, παρά να κοιτάς γύρω γύρω για να βρεις την καλή περίπτωση.

3. To κακό σεξ: Διότι εσύ μπορεί τα ραντεβουδάκια σου να τα βγαίνεις, γιατί ok single είσαι, δε θα μείνεις και χωρίς σεξ, αλλά το κακό είναι ότι συνήθως φεύγεις με τα νεύρα στην τσίτα και όχι με το χαμόγελο της ικανοποίησης. Ε ναι, πόσο καλό να είναι το σεξ με έναν εντελώς άγνωστο;

4. Ο οίκτος των άλλων: Και το κλασικό όλων των δεσμευμένων φίλων σου. Έλα βρε, θα βρεις σίγουρα κάποιον. Μάλλον ξεχνούν τα δικά τους πριν κάνουν σχέση.

5. Ο εφιάλτης των πάρτι: Είναι εκείνες οι φορές, που πρέπει να πας, αλλά δεν ξέρεις απολύτως κανένα. Και απλά κάθεσαι ολομόναχη όλο το βράδυ, γιατί από την απογοήτευσή σου δε θέλεις και να γνωρίσεις κάποιον. Πάντως να ξέρεις, ότι σε περίπτωση που κάνεις την κίνηση να μιλήσεις σε κάποιον, δεν υπάρχει περίπτωση να φας πόρτα!

6 σκέψεις που δε σε αφήνουν να έρθεις σε οργασμό

6. Η μόνιμη γκρίνια της μητέρας σου: Εντάξει. Αν αξίζει να έχεις σχέση για ένα και μόνο λόγο, είναι αυτός!

5 γυναικείες συμπεριφορές που τρομοκρατούν τους άντρες