Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει κανέναν δε θα ενοχλήσει

Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει κανέναν δε θα ενοχλήσει

Διότι, απλώς, δεν θα βρίσκεται κανείς εκεί δίπλα να μουρμουράει «μα τι ώρα είναι αυτή».

Ούτε και να αναρωτιέται μεγαλόφωνα τι στο καλό λέτε τόσες ώρες με την κολλητή σας, γιατί δεν πάτε να τη συναντήσετε από κοντά, τι άλλο έχετε να πείτε αφού συναντηθήκατε πριν από λίγο και ούτω καθεξής.

Το τηλέφωνο μπορεί να κουδουνίζει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και της νύχτας χωρίς να τρέμετε από τρόμο μην τυχόν και ενοχλήσει αυτόν τον άνθρωπο που παίρνει τον υπνάκο του/ δουλεύει/ ξεκουράζεται δίπλα σας. Και με όση συχνότητα επιθυμεί, επίσης, χωρίς καμία τύψη για τις επανειλημμένες διακοπές της ταινίας/ σειράς που παρακολουθείτε μαζί ή -ακόμα χειρότερα- της σεξουαλικής πράξης στην οποία έχετε επιδοθεί και μπαίνει άδοξα σε ατέρμονο pause εξαιτίας ενός κουδουνίσματος.

Μπορεί αυτή τη στιγμή που το συζητάμε να μην σας φαίνεται λόγος αρκετός να εκτιμήσετε την σόλο ερωτική σας περίοδο και να αδημονείτε για τη στιγμή που το τηλεφωνάκι σας θα κουδουνίζει και στην οθόνη του θα εμφανίζεται το όνομα του μέλλοντα αγαπητικού σας αλλά όταν θα βρεθείτε υπόλογη της προαναφερθείσας μουρμούρας και θα θυμηθείτε τα λόγια μας, θα το εκτιμήσετε. Αλλά τότε θα είναι αργά.