4 τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση

4 τρόποι για να απογειώσετε την ερωτική σας διάθεση

Νιώθετε πως πια δεν σας συγκινεί το σεξ; Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και δείτε τη libido σας να ανεβαίνει στα ύψη.

Με το 42% των γυναικών σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα να μην νιώθουν μεγάλη ερωτική επιθυμία και πολλές να βιάζονται να τοποθετήσουν στον εαυτό τους την ταμπέλα του ασέξουαλ φαίνεται πως τα ερωτικά προβλήματα των σύγχρονων γυναικών αποκτούν τεράστιες διαστάσεις. Δεν υπάρχει όμως λόγος να σας πιάνει κατάθλιψη, ούτε να αγχώνεστε. Δοκιμάστε τους 4 παρακάτω τρόπους και δείτε την ερωτική σας διάθεση να παίρνει φωτιά.

Γυμναστική. Προσεγγίστε την κολπική περιοχή σαν άλλη μια ομάδα μυών που πρέπει να γυμνάσετε και να μην αφήσετε να τεμπελιάζει. Βάλτε, λοιπόν, την αναζωογόνηση του κόλπου σας στη ρουτίνα της γυμναστικής σας και επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο γιόγκα, πιλάτες ή κάποιον ειδικό γιατρό για να σας μυήσει στις πυελικές ασκήσεις εδάφους (είναι η νέα τάση).

Φυτικά ερωτικά βοηθήματα. Ρωτήστε σε ένα φαρμακείο για βότανα, λάδι ή συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν επίσημα και είναι ελεγμένα και έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ερωτικής σας διάθεσης,

Ερωτικά βοηθήματα. Δοκιμάστε να φέρετε λίγη τεχνολογία στο κρεβάτι σας επιλέγοντας το ιδανικό για εσάς ερωτικό παιχνίδι. Σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, καθώς στην αγορά κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία τόσο σε σχήματα όσο και σε μεγέθη.

Πορνό. Παρακολουθήστε ερωτικές ταινίες ή διαβάστε ερωτική λογοτεχνία, κοινώς δείτε πορνό. Μάλιστα για σίγουρα αποτελέσματα συζητήστε το με την καλύτερή σας φίλη. Σύμφωνα με έρευνα ενώ οι γυναίκες απεχθάνονται τη λέξη πορνό και προτιμούν να το αποκαλούν ερωτικές ταινίες, «ανάβουν» μόλις σε 12 λεπτά κατά μέσο όρο παρακολουθώντας το, ενώ οι καλύτεροι συμβουλάτορές τους για το ποια ταινία θα τους αρέσει είναι οι φίλες τους γένους θηλυκού (είναι καλύτερες στο να μαντεύουν ποια ταινία θα αρέσει σε μια ομόφυλή τους).