Απλώς δεν σε γουστάρει

Απλώς δεν σε γουστάρει

Δέκα ενδείξεις που θα έπρεπε να σας κάνουν να τρέξετε όσο πιο μακριά μπορείτε.

Μπορεί εσείς να χτυπιέστε στις φίλες σας πως το μελανούρι που γνωρίσατε στις καλοκαιρινές σας διακοπές είναι ο ένας και μοναδικός, το πιο λαμπρό αστέρι που μπροστά του δεν πιάνει μία ούτε ο «λυκάνθρωπος» Taylor Lautner, αλλά μάλλον όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει διαφορετική γνώμη.
Εάν φοράτε ωτοασπίδες κάθε φορά που η κολλητή σας προσπαθεί να σας πείσει να κάνετε κάποιο «block- delete» στο μελαχρινό αγόρι, τότε διαβάστε την παρακάτω λίστα ευλαβικά. Βρίσκετε ομοιότητες με τη συμπεριφορά του το τελευταίο πεντάμηνο; Ε, τότε θυμηθείτε τον κλασσικό Μαραθώνιο και ξεκινήστε το τρέξιμο από τώρα.

  • Χρησιμοποιεί το σπίτι σας σαν ξενοδοχείο, αλλού όμως τρώει, αλλού πίνει και μάλλον αλλού πάει και ξεδίνει.
  • Βγαίνετε έξω για ποτό σε ένα από τα πιο ωραία μπαρ της πόλης. Εκείνος αντί να σας κοιτάζει στα μάτια παίζει με το κινητό του, στέλνει μηνύματα και αδιαφορεί παντελώς για κάθε σας κίνηση.
  • Πηγαίνετε σινεμά στην αγαπημένη του ταινία. Μόνο που αυτός αντί να σας πνίξει στην αγκαλιά του μάλλον προτιμά τα ποπ κορν και σας γυρνάει την πλάτη επιδεικτικά.
  • Αποφασίζετε να το ρίξετε στον αθλητισμό και επιλέγετε το bowling της γειτονιάς. Όταν φτάνει στο ταμείο για να δηλώσει τα ονόματά σας έχει ήδη ξεχάσει πώς σας λένε.
  • Με τους φίλους του κυκλοφορεί στα πιο hype μαγαζιά της πόλης. Όταν πρόκειται βέβαια να βγει μαζί σας επιλέγει το ψητοπωλείο που δεν έχει καν όνομα ή κάποια ταβέρνα σε μία περιοχή που δεν ξέρετε πώς να πάτε κάνοντάς σας να νομίζετε πως σας κρύβει.
  • Τον παίρνετε τηλέφωνο για να συνεννοηθείτε για το αποψινό ραντεβού, του στέλνετε μήνυμα για να ρωτήσετε τι καιρό κάνει στο κέντρο και μοιράζεστε μαζί του ένα link από το αγαπημένο σας βίντεο. Καμιά απάντηση, μήπως φταίει η WIND;
  • Μιλάτε για εσάς και το μέλλον αυτής της υπέροχης σχέσης. Όταν του εκμυστηρεύεστε τον έρωτά σας εκείνος σας ρωτάει με το πιο κυνικό του ύφος: «μήπως τελικά με θέλεις για τα λεφτά μου;»
  • Κάθε φορά που του πιάνετε το χέρι, τον σφίγγετε στην αγκαλιά σας και τον φιλάτε γλυκά σας απαντάει με ειρωνεία, «είσαι πολύ καλή αλλά μόλις χώρισα και δεν είμαι για σχέση».
  • Του λέτε πως συμπαθείτε τους φίλους του και χαίρεστε που η παρέα του είναι ευχάριστη και αστεία. Εκείνος πάλι, προτίθεται να σας κάνει κατάσταση με όποιον από τους φίλους του σας αρέσει.
  • Χτυπάει το τηλέφωνό σας και είναι η Τζένη στην άλλη γραμμή. «Έλα φιλενάδα μόλις τώρα είδα το δικό σου με μία λαϊκιά ξανθιά στο μπαρ που ήμασταν χτες. Μήπως να σβήσεις το κινητό του από τη συσκευή σου;», λέει η καλύτερή σου φίλη αλλά εσύ δεν την πιστεύεις.


Εάν μετά από όλα αυτά που ζείτε καθημερινά εσείς επιμένετε, ένα θα σας πούμε. Είστε άξια της τύχης σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα τάμα στον Άγιο Διονύσιο του Κολωνακίου, το σταυρό σας και πείτε και το «πάτερ ημών» από μέσα σας. Καλή σας επιτυχία!