Μαθήματα ξένων γλωσσών

Μαθήματα ξένων γλωσσών

Πόσο καλά μιλάτε τη γλώσσα του σώματος;

Σας πήρε τηλέφωνο, αυτή τη φορά το προλάβατε, μιλήσατε τα είπατε συνεννοηθήκατε και κανονίσατε το πρώτο σας ραντεβού. Μπορεί το μελαχρινό αγόρι να ισχυρίζεται πως είστε πολύ ενδιαφέρουσα παίζοντας ταυτόχρονα με τις μπούκλες του, αλλά καλά θα κάνετε για μια φορά να αφήσετε στην άκρη τα γαλλικά σας και να πιάσετε μία άλλη γλώσσα, αυτή του σώματος.

Παρατηρήστε αυτό το κορμί χέλι που κάθεται απέναντί σας στη μπάρα του νυχτερινού μαγαζιού, πιείτε κομψά γουλιά γουλιά το κρασί σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εάν το αγόρι χασμουριέται, κάθεται με σταυρωμένα χέρια ή πόδια και δείχνει αμήχανος, τότε μάλλον δεν είναι για πολλά χιλιόμετρα. Εάν δε φταίει το χθεσινό ξενύχτι, η κακή στάση σώματος και η ο ανάδρομος Ερμής, τότε ο λεγάμενος βαριέται και απλά δεν έχει τόση οικειότητα μαζί σας για να σας το πει. Πείτε καληνύχτα και φύγετε με ελαφρά πηδηματάκια.

Εάν το μελανούρι που σας αρέσει σας κοιτάει στα μάτια, χαμογελάει και γέρνει προς το μέρος σας όταν μιλάτε, τότε είμαστε σε καλό δρόμο. Μάλλον αυτό το φλερτ δεν είναι μονόπλευρο, όλα δείχνουν πως προσπαθεί να σας γνωρίσει καλύτερα και προφανώς απολαμβάνει την παρέα σας. Συνεχίστε και όλα θα πάνε καλά αρκεί να μη μεθύσετε και σας στείλει σπίτι με εισιτήριο χωρίς επιστροφή.