Tips για να μάθει πως να χρησιμοποιεί, εκεί χαμηλά, το στόμα του σωστά

Tips για να μάθει πως να χρησιμοποιεί, εκεί χαμηλά, το στόμα του σωστά

Εκπαίδευσέ τον πως να είναι αποτελεσματικός...εκεί κάτω

Η σεξουαλική πράξη, για να είναι ικανοποιητική, συνήθως δεν πρέπει να αποτελείται μόνο από την απλή διείσδυση και...έξω από την πόρτα. Σπάνια, και μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες ή "σκηνοθετημένες" καταστάσεις κάτι τόσο μονοδιάστατο αποτελεί πηγή πραγματικής απόλαυσης, από μόνο του.

Τα προκαταρκτικά παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο για την άυξηση της έντασης του ερεθισμού και των δυο. Και Βασιλιάς των προκαταρκτικών, όταν γίνεται σωστά, είναι το Στοματικό Σεξ. Τόσο από εσάς προς αυτόν, όσο και από τον παρτενέρ σας προς εσάς. Τα αυτονόητα, θα μας πείτε πως γράφουμε, ελάτε όμως πως δεν είναι λίγες οι φορές που και τα αυτονόητα ακόμα αποτελούν terra incongita για αρκετούς.

Διαβαστε λοιπόν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να τους εκπαιδεύσετε στο πως να Το κάνουν καλύτερα:

1. Κάντε το με τρόπο
Μην του τρίψετε στα μούτρα την ασχετοσύνη του. Όχι μόνο χάρην του εγωισμού του, αλλά και γιατί το άγχος που θα του δημιουργήσετε (παίρνοντας σαν δεδομένο πως είναι πρόθυμος και ενεργητικός εραστής) μπορεί να τον μπλοκάρει. Αρχικά με λόγια, με μια επικοδομητική κριτική, ας πούμε "θα ήταν ακόμα πιο απολαυστικά αν έβαζες περισσότερη πίεση εκεί..." κλπ. Το να δίνετε κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με το τι, που και πως σας αρέσει δεν είναι κακό. Τουναντίον. Αρκεί να μην το κάνετε σαν παρκαδόροι.

2. Κάντε το σαν παιχνίδι
Πείτε του, για παράδειγμα, πως θα παίξετε ένα είδος ερωτικού παιχνιδιού. Κάτι σαν το "Κάνε - ότι - Κάνω". Θα συμφωνήσετε πως θα λέτε και οι δύο κάποιες λέξεις κλειδιά (στοπ, πιο γρήγορα, πιο αργά κλπ) και κάντε εσείς την αρχή. Πάρτε τον στο στόμα σας και δώστε το καλό παράδειγμα για το τι περιμένετε αμέσως μετά από τον ίδιο. Btw, μην τον κάνετε να τελειώσει, θα χάσει το ενδιαφέρον για κάποια λεπτά για κάθε ...παιχνίδι.

3. Χρησιμοποίησε τη γλώσσα του σώματος
Δείξε με το ίδιο σου το σώμα, ενώ είναι εκεί κάτω, τι θέλεις. Αν θέλεις περισσότερη πίεση, σπρώξε τη λεκάνη σου προς το στόμα του εντονότερα. Αν επιθυμείς κάτι πιο απαλό, τραβήξου ελαφρά η άλλαξε λίγο γωνία στο σώμα σου. Αν δεν πετυχαίνει τον...στόχο, κάνε δυο δάχτυλά σου V και "οριοθέτησε", τραβώντας ταυτόχρονα το δέρμα προς τα πάνω, την κλειτορίδα σου, κατευθύνοντάς τον, ουσιαστικά.

4. Παρότρυνε και επιβράβευσε
Όταν έχει βρει τον τρόπο και τον ρυθμό, πες του το. Ξεκάθαρα. Να μην περιμένεις να το "καταλάβει από τους ήχους που βγάζεις". Γίνε σαφής και αυτός θα νοιώσει σαν μαθητής που πήρε Άριστα στο σχολείο. Και επιβράβευσε. Τους τρόπους τους ξέρεις. Αν όχι, θα γράψουμε σύντομα και για εσένα κάτι.

Διαβάστε επίσης: Tips για καλύτερους (και περισσότερους) οργασμούς


Μυστικά για να τον τρελάνεις στο σεξ, από μια porn star