Οι top 5 γυναικείες φαντασιώσεις (στο σεξ)

Γωγώ Φούντα
Οι top 5 γυναικείες φαντασιώσεις (στο σεξ)

Γιατί η γυναικεία φαντασία καλπάζει!

Eίναι γνωστό, από αρχαιοτάτων χρόνων, ότι η φαντασία της γυναίκας είναι αυτό που λέμε... αχαλίνωτη! Από τον άντρα των ονείρων της μέχρι το ιδανικό νυφικό την μεγάλη μέρα που θα ντυθεί νυφούλα, το γυναικείο μυαλό δε σταματά να πλάθει σενάρια και εικόνες. Επόμενο είναι λοιπόν, να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο ταλέντο και στο... σεξ! Είτε είναι με το σύντροφό της και του περιγράφει ένα σκηνικό, είτε είναι μόνη της μες στο... σαλόνι της! Εδώ λοιπόν σας έχουμε τις πιο δημοφιλείς και διαδεδομένες γυναικείες φαντασιώσεις, για να μαθαίνει σιγά σιγά και το ισχυρό φύλο....

Ποιος έχει το πάνω χέρι: Οι γυναίκες λατρεύουν τα αρσενικά με δύναμη, εξουσία και αρρενωπότητα, που θα αφήσει στην άκρη τα πολλά λόγια, θα τις σηκώσει στα χέρια και θα τις οδηγήσει στον έβδομο ουρανό! Καμιά φορά όμως, οι ρόλοι μπορούν να αντιστραφούν και το... θύμα να γίνει θύτης! Ναι καλά καταλάβατε, δεν υπάρχει τίποτα πιο αφροδισιακό για μία γυναίκα, από ένα αρσενικό που είναι πλήρως υποταγμένο στα θέλω της, ενώ παράλληλα την παρακαλάει για... λύτρωση! Στο χέρι της καθεμιάς είναι μέχρι που θα το τραβήξει. Πάντως οι περισσότερες θα λέγαμε ότι το... παρακάνουν!

Καθηγητής-Μαθήτρια: Μπορεί τα αρσενικά να λιποθυμούν στη θέα της Monica Bellucci ή της Sofia Vergara, αλλά αυτή η αδικαιολόγητη σεξουαλικότητα που έβγαζε σε όλους ανεξαιρέτως η Britney Spears ντυμένη μαθήτρια στο Baby One More Time, ως άλλη Λολίτα, είναι μάλλον πολύ πιο ισχυρή και ίσως λίγο αρρωστημένη. Η κοντή φουστίτσα, οι λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο και τα κοτσιδάκια, πάντα σαγήνευαν τα θηλυκά που βάζουν τον εαυτό τους στη θέση της αθώας μαθήτριας, η οποία δείχνει τόσο όσο και με το νάζι της τρελαίνει το... σοβαρό δάσκαλο! Ο οποίος βέβαια στο τέλος, καθότι και άνθρωπος δεν αντέχει και προχωρά στην τιμωρία της... άτακτης πιτσιρίκας! Η βέργα είναι προαιρετική...

Ο άγνωστος Χ: Πολλές το έχουν φανταστεί, ελάχιστες το έχουν κάνει πραγματικότητα λόγω περιορισμών και ταμπού. Ωστόσο δεν υπάρχει θηλυκό στον πλανήτη γη, ίσως και σε άλλους απλώς δεν εχει ανακαλυφθεί ακόμα, που να μη συγκινηθεί, για να το πούμε κομψά, και μόνο στη σκέψη ενός γοητευτικού αγνώστου, ο οποίος την αρπάζει και την οδηγεί σε μία νύχτα πάθους και ωμού σεξ χωρίς δεσμεύσεις και συναισθηματισμούς. Επαναλαμβάνουμε, όλες το έχουν φανταστεί, και όσες το αρνούνται, απλά λένε ψέματα!

Βιασμός: Μπορεί να θεωρείται από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, αλλά όταν μιλάμε για γυναικεία φαντασία, η φύση του βιασμού είναι εντελώς διαφορετική. Συνήθως αντιπροσωπεύει το βρώμικο και σκληρό σεξ που κάθε γυναίκα θα ήθελε να κάνει, αλλά η μεγαλύτερη πλειοψηφία απλά κολλάει. Η σκέψη ενός αγνώστου, ή και γνωστού προσώπου, ο οποίος φέρεται βίαια, χτυπάει, σκίζει τα ρούχα και τελικά διεισδύει απότομα εξάπτει τη γυναικεία φαντασία και της προσφέρει πολλές στιγμές ηδονής μιας και το απαγορευμένο είναι πάντα λατρεμένο, που λέει και το τραγούδι.

Στριπτίζ: Δεν υπάρχει θηλυκό που να μην έχει σκεφτεί έστω και μία φορά τον εαυτό της σε ρόλο στρίπερ. Και όταν μιλάμε για στρίπερ, δεν εννοούμε σε ένα δωμάτιο με το σύντροφό της και μόνο, αλλά σε ένα ολοκληρωμένο σκηνικό που περιλαμβάνει τον κατάλληλο χώρο, στύλο, αισθησιακή μουσική και φυσικά την απαραίτητη πελατεία. Η πρωταγωνίστρια θαυμάζεται από όλα τα αρσενικά του μαγαζιού αλλά εκείνη χορεύει μόνο για τον έναν και μοναδικό τον οποίο βέβαια φροντίζει να βασανίσει αρκετά με lap dance και τα σχετικά!

Διαβάστε επίσης:

Πως κάνει σεξ ανάλογα με το ζώδιό του

Του είπα τι νιώθω και ξαφνιάστηκε. Έκανε κίνηση αλλά το μετάνιωσε ενώ ισχυρίζεται ότι τον έχω τρελάνει!

5 στάσεις (στο σεξ) που μπορούν να σας στείλουν στο... νοσοκομείο!