Oι top στάσεις που θα τρελάνουν τον παρτενέρ σας

Oι top στάσεις που θα τρελάνουν τον παρτενέρ σας

Kαι πως θα τον κάνετε δει... αστεράκια!

To sex, και ειδικά μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν ο ένας τον άλλο, μπορεί να γίνει από πολύ καλό μέχρι συγκλονιστικό! Και ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας, όσο καλές και αν θεωρείτε ότι είστε στο κρεβάτι, κακά τα ψέματα η περισσότερη δουλειά πέφτει στον παρτενέρ σας. Και μπορεί φυσικά για έναν άντρα να μην υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάνει sex με τη γυναίκα που γουστάρει, αλλά κι εσείς από την πλευρά σας, μπορείτε με μικρές και απλές κινησούλες να κάνετε το έργο του πιο ευχάριστο, μιας και το παιδί αποδεδειγμένα κάθε φορά δίνει... πόνο! Εδώ λοιπόν σας έχουμε μερικές από τις στάσεις που μπορούν να οδηγήσουν έναν άντρα στον... παράδεισο!

1. Γυναίκα από... πάνω: Δεν υπάρχει περίπτωση να ρωτήσετε έναν άντρα ποια είναι η αγαπημένη του στάση και να μην σας πει τη συγκεκριμένη. Eκτός φυσικά ότι μπορεί να αράξει και οι κινήσεις του να περιοριστούν σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα, μιας κι εσείς κάνετε όλη τη δουλίτσα, έχει και σε πλήρη θέα το στήθος σας, που είτε είναι μικρό είτε μεγάλο, πιστέψτε μας του αρέσει! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που για τους άντρες το αν μία γυναίκα είναι καλή στο sex κρίνεται κατά πολύ από το πως τα πηγαίνει στη συγκεκριμένη στάση. Τώρα βέβαια, αν ο παρτενέρ σας είναι μεγαλόσωμος κι εσείς μικροκαμωμένη, είναι κομματάκι δύσκολο να βολευτείτε. Αλλά αν υπάρχει θέληση, όλα μπορούν να γίνουν!

2. Tυλίξτε τον: Αγαπημένη στάση των αρσενικών μας φίλων, διότι τους κάνει θύτες και θύματα συγχρόνως! Ξαπλώστε ανάσκελα με τον παρτενέρ σας από πάνω, και τυλίξτε τα πόδια σας γύρω από τους γοφούς του. Αυτό σας επιτρέπει αφενός να έχετε οπτική επαφή και αφετέρου να μπορείτε εσείς να καθορίζετε τις κινήσεις του και τον ρυθμό. Στην ουσία τον ξεγελάτε ότι αυτός έχει τον έλεγχο ενώ στην πραγματικότητα εσείς καθορίζετε τα πάντα!

3. Γίνετε... καουμπόισσα: H συγκεκριμένη στάση συνδυάζει πολλά καλά μαζί! Ενώ εσείς είστε από πάνω, γυρίστε του απλά την πλάτη. Από την μία, του προσφέρετε πλήρη θέα των οπισθίων σας και αφετέρου έχετε εσείς το πάνω χέρι. Σίγουρα δεν προσφέρεται για αγαπησιάρικο sex, οπτική επαφή και γλυκόλογα, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο! Το αλατοπίπερο... Ουσιαστικά του δίνετε την ψευδαίσθηση του doggy style, ενώ ταυτόχρονα αυτός χαλαρώνει! Με λίγα λόγια, τον έχετε άρχοντα!

4. Σαν... σκυλιά: Και ερχόμαστε στο θρυλικό και καθόλου υπερεκτιμημένο doggy style ή ελληνιστί στα... τέσσερα! Η εν λόγω στάση, δεν σας προσφέρει καμία ελευθερία κίνησης ενώ αντίθετα ο παρτενέρ σας είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Αυτό από μόνο του είναι το τέλειο αφροδισιακό στο οποίο φυσικά συμπεριλαμβάνεται ο πισινός σε πρώτο πλάνο, τα γνωστά και κλασικά χαστούκια, αλλά και η απόλυτη διείσδυση, κάτι που φυσικά ευχαριστεί και τους δυο σας. Πολλές γυναίκες βέβαια, συνηθίζουν να πονάνε με τη συγκεκριμένη στάση. Αν είστε μία από αυτές, μην διστάσετε να το πείτε. Εξάλλου το sex είναι ευχαρίστηση, και όχι ψυχαναγκασμός!

5. Στα όρθια: Άλλη μία στάση η οποία προσφέρεται για παθιασμένο sex της στιγμής, κάτι που όλοι οι άντρες λατρεύουν. Είτε είστε στην κουζίνα, είτε στην τουαλέτα, είτε στο σαλόνι, αρπάξτε τον, ο αιφνιδιασμός είναι κάτι που λατρεύεται από τα αρσενικά και κυριολεκτικά κάντε τον να ξεχάσει το όνομά του! Μπορεί φυσικά να μην είναι ότι πιο βολικό αλλά και μόνο η ιδέα και το πάθος της στιγμής, μπορούν να σας χαρίσουν απίστευτες στιγμές!

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Σεξ - τελικά πως προτιμούν να το κάνουν οι γυναίκες;

Να κάνω κίνηση για το επόμενο βήμα και να διακινδυνεύσω να χαλάσει η φιλία μας;

4 + 1 sex tips από porn stars για να πάρει φωτιά το κρεβάτι (part 2)